Vudu magija za ljubav

Da bi na pravi način razumeli kako deluje vudu magija za ljubav, najpre treba poći od važnih činjenica vezanih za vudu religiju. Iako se vudu smatra politeističkom religijom ona se zapravo zasniva na jednom božanstvu koje je vrhovno i ima vlast nad svim prirodnim silama. U vudu religiji postoje dva oblika magije, jedan se vezuje za sreću, radost, lečenje biljem, isceljenje, predviđanje budućnosti i tumačenje snova. Drugi oblik magije se vezuje za nesreću i zlo, ritual sa smrtnim ishodom i poznat je pod terminom crvena magija.

Najvažniji “sastojak” u pravljenju vudu rituala je na prvom mestu snaga uma, jer misli i želje koje osoba ima moraju biti izuzetno jake kako bi se dobio željeni učinak ispunjenja cilja. Kada se primenjuje vudu magija za ljubav ne treba drugima reći da je radite, kako bi energija i snaga samog rituala bila moćnija.

Danas možemo pronaći bezbroj ljubavnih čarolija koje će pomoći da se privuče prava ljubav, da se popravi odnos sa voljenom osobom ili vrati bivša ljubav. Vudu magija za ljubav takođe može poslužiti kao novo nadahnuće onda kada želite da se vežete za partnera, ojačate uzajamne spone ili probudite jaču ljubav kod osobe u koju ste zaljubljeni.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.