POSTOJI LI OBJAŠNJENJE ZA VUDU MAGIJU

Jedno od objašnjenja vudu smrti bilo bi – verovanje. Uzmimo na primer Indijance i njihovo magijsko verovanje u totem, Svi indijanci iz plemena ‘Crne noge’ veruju (zahvaljujući svom vraču) da će umreti ako dodirnu svoj totem. A to se i dešava ukoliko ga neko dodirne. U ratu, napadne ih pleme Sijuksa, pobedi ih, nalože vatru od njihovog totema i – njima ništa. Oni u magiju totema ‘Crnih nogu’ ne veruju. A, vudu vračevi? da li je moguć proces materijalizacije negativnih misli nekog vudu vrača? I jeste i nije. Kada jeste? Kada su svi članovi njegovog plemena indoktrinirani zabludom da vudu mag može da ih ubije kad god hoće. Ako oni u to poveruju on će i te kako moći to da izvrši. Ali ako taj vudu mag sretne neku osobu koja u to ne veruje i nema indoktrinaciju o značenju tog rituala, uzalud mu svi njegovi rekviziti i rituali.
Suština je da smo mi ti koji izvršavamo sve ono unutar bioenergetskog sistema, jer u njemu postoje dve komponente koje se ponašaju potpuno i vrlo različito. Bioenergetska komponenta sugestije napušta jedan sistem i dolazi do drugog, sugeriše mu da shvati nešto onako kako vudu mag to razume. Ali, postoji i druga bioenergetska komponenta jako moćna koja se zove autosugestija. Ona nikada ne napušta sistem i zadužena je za sve što se događa unutar sistema i ako hoćete da taj sistem izlečite, ili ubijete, morate mu pokrenuti autosugestiju. Ona je najmoćniji vudu mag među svim magovima i njena energija je svemoguća.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.