VRANJEŠ BIVŠU ŽENU OSTAVIO BEZ IČEGA?! Svu pokretnu i nepokretnu imovinu prepisao na familiju!

Ima li istine u ovim navodima?

Ognjen Vranješ zvanično se razveo od supruge Danijele, i to posle 15 godina veze, odnosno 6 godina braka. Kako Srpski Telegraf piše, fudbaler je u obavezi da, sada već bivšoj supruzi svakog meseca uplaćuje 3.000 evra, a osim finansijske nadoknade, Danijela nije dobila gotovo ništa. Prema tvrdnjama izvora Srpskog Telegrafa, dva lokala i veliki stan u Banjaluci ostali su u vlasništvu fudbalera.

– Ognjen je još tokom veze sa Karleušom nekretnine prebacio na brata i majku. Danijeli je taj postupak pravdao činjenicom da oni žele da dignu kredit za još jedan stan, pa da im treba za zalog. Danijela ništa nije sumnjala budući da je Ognjenu bezuslovno verovala i bila je ubeđena da je nikada ne bi ostavio bez stana – govori dobro obavešteni izvor Srpskog Telegrafa i dodaje:

– Ipak, Ognjen bivšu suprugu nije ostavio na ulici. Prema sporazumu o razvodu, koji su oboje potpisali, Danijela ima pravo na uživanje u nekretnini dok ćerka Adrijana ne postane punoletna. Danijeli je pripao i automobil koji je po kupovini registrovan na nju, a kojeg se Ognjen odrekao. Najspornija stvar tokom razvoda bio je poslovni prostor za koji se Danijela bezuspešno borila da dokaže da je stečen u braku – završava priču izvor.

Prema tvrdnjama izvora bliskog Vranješu, posčlovni prostor od preko 200 kvadrata u centru Banjaluke ostao je u fudbalerovom vlasništvu tako što ga je na vreme prepisao bratu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.