VIŠE PUTA SU OPERISALE GRUDI: Pored Cece i Karleuše nalaze se i ONE, a evo kakve SAVETE DAJU!

Iznenadićete se!

Malo je pevačica koje se mogu pohvaliti da je na njima sve prirodno i da nisu posećivale plastičara. Trend i potreba da se silikonima istaknu obline sve je češći, a iako ranije gotovo nijedna pevačica to nije htela da prizna, sada o tome rado pričaju.

Ipak, implantati su mnogima od njih ugrozili zdravlje, o čemu su takođe otvoreno govorile i savetovale devojke da dobro razmisle pre nego što se odluče da odu pod nož.

Jelena Kostov preživela je pravu dramu kada joj je prošle godine pukao silikon u levoj dojci, zbog čega je morala na hitnu operaciju. Pevačici su tada doktori izvadili silikone iz obe dojke i ugradili joj nove, a oporavak je trajao dugo. Ugradnja silikona inače podrazumeva da se s vremena na vreme menjaju implantati.

Goga Sekulić je 2015. godine uradila remont u Majamiju, skoro deset godina nakon prve operacije.

Romana Panić je na početku karijere ugradila silikone, a nekoliko godina posle dodatno ih je povećala.

Ni najveće zvezde ne libe da priznaju da su išle na remont dekoltea, kako zbog estetike, tako i zbog zdravlja.

Jelena Karleuša je 2011. godine imala tešku operaciju grudi, koja je trajala više od pet sati.

– Implantanti su mi napravili veliki problem, pa je doktorima trebalo dugo da ih izvade. Urađena je rekonstrukcija mišića grudi i izvađeno je mnogo fibroznog tkiva. Horor. Na operaciju sam se odlučila jer sam primetila da nešto nije u redu. Ali od rutinske operacije koju su hirurzi očekivali došlo je do neprijatnog iznenađenja na operacionom stolu. Zahvalna sam doktorima koji su mi bukvalno spasli život. Devojkama bih poručila da dobro razmisle pre nego što se odluče za uvećanje grudi. Da mogu da vratim vreme, nikada to ne bih učinila – rekla je tada Jelena.

Nataša Bekvalac je ovog meseca posetila jednu privatnu kliniku gde je zamenila silikonske implantate u grudima, koje je prvi put ugradila pre 18 godina. Kada se prvi put pojavila na sceni 2000.godine, novosadska barbika je bila poprilično ravna, ali je već sledeće godine uvećala poprsje. Nataša je nove grudi uradila s merom, u skladu s njenom građom, visinom i kilažom, pa izgledaju isto kao i pre. Bekvalčeva se na remont odlučila kako bi podigla i zategla grudi, koje su se opustile nakon što je rodila ćerku Katju.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.