ON JE TVOJE KUČE! Miljana IZVREĐALA Dalilu pa prešla na Dejana! TEŠKE reči!

Preterala?

U Beloj kući večeras se održavaju nominacije, a ukućani biraju između Stefana Karića i Ive Grgurić. Izlaganje Bore Santane, koji je svoj glas dao Stefanu, prekinule su Miljana Kulić i Dalila Dragojević.

Njih dve nastavile su svoju raspravu, koju su imale na samom početku večerašnjih nominacija. Dalilu je pogodilo što je Miljana rekla za njenog supruga Dejana da je „kučence“, a Kulićeva se spomenula i Ivu Grgurić.

– Ne, apsolutno. Ona sve vreme nešto dobacuje. Kao što sam upala Dejanu, to je sukob mišljenja. Prvo tvom suprugu smeta Iva! Drago mi je što ste opstali nakon rijalitija. Ja tebe nisam uvredila, nego njega. Ovaj šiljati treba da skrati krilca, jer ste previše poleteli. Svako po zasluzi – govorila je Miljana.

– Moj suprug nije dresirano kučence. Iva je sinoć ponovo pokazala da ne može da kontroliše svoje emocije. Mariji svaka čast, ona je sve vreme opominje, ali gledaoci treba da čuju da se Miljana Kulić neće promeniti i da dolazi period u kom će ona pokazati da ima problema u svom ponašanju. Ti si mog muža nazvala „kučencetom“, ti si moju porodicu uvredila – pričala je Dalila.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.