Viki je pica majstor iz Beograda, a njena deca su nas zamolila da im TRANSFORMIŠEMO MAMU: Pogledajte kakva je izašla iz našeg studija – NEĆETE JE PREPOZNATI

Violeta je pica majstor iz Beograda, vesela žena koja je uvek nasmejana. Ima i dobar razlog – u lepom je braku i ima dvoje divne dece, sina i ćerku koji su odlični studenti i na koje je ponosna. Zato smo rešili da ih mama, uz našu pomoć, iznenadi.

Lična karta Datum rođenja: 14. 10. 1976. Visina: 160 cm Težina: 66 kg Obim grudi: 98 cm Obim struka: 82 cm Obim kukova: 90 cm Problem Violeta nije puno visoka, ali kako nema višak kilograma, dosta toga joj lepo stoji. Ima nešto širi struk, i to je ono na šta treba da obrati pažnju. Takođe, kosa joj je bila izblajhana, pa prefarbana u ciklama nijansu. Sama po sebi atraktivna, Violeti zbog ove boje kose ten i oči nisu dolazili do izražaja. Rešenje Violeta treba da bira graderobu koja je u gornjem delu malo šira kako bi struk i kukovi vizuelno delovali tanje. Kosa u malo prirodnijim i tamnijim tonovima lepše će joj isticati ten i oči.

1.Prvi korak:frizer

Čokoladna&bronza

Violeta je došla sa izblajhanom kosom prelivenom ciklama tonom, koji je jako težak i zahtevan za skidanje. Frizer Boban joj je ublažio boju tako što joj je ofarbao izrastak u čokoladnu, a krajeve blago posvetleo i prelio istom bojom kojom je ofarban koren, tako da je dobio nijansu bronze koja više ide uz njeno lice. Ošišao ju je kratko sa strane i blago stepenasto odozgo i tako malo izdužio lice

2.Drugi korak:šminka

Blagi smoki ajs

Da bi joj šminka što duže stajala, šminkerka Milica je Violeti prvo očistila lice, a zatim stavila fiksator na celo lice. Posle toga joj je stavila matirajući tečni puder. Obrve joj je iscrtala i tako vizuelno podigla oči. Malo šire čelo je smanjila tako što ga je osenčila i suzila mat bronzerom, a krupne oči uokvirila crnim krejonom i ublendirala roze senku i napravila blaži smoki ajs.

3.Treći korak: stilista

Vedro&ženstveno

Pink haljina odlično stoji Violeti i po kroju i po boji. Haljina prati liniju tela, ali kako je napred nadrapirana, ne vide se nikakvi nedostaci u građi.

Sportski&elegantno

Majica ležernog kroja sa bogatim rukavima lepo pokriva malo širi struk. Rukavi sa dva volana šire gornji deo tela, pa kukovi izgledaju uže. Bele pantalone odlično stije Violeti, a sandale sa platformom joj divno izduže noge, jer njoj u tom delu fali koji centimetar.

Sportski&elegantno

Majica ležernog kroja sa bogatim rukavima lepo pokriva malo širi struk. Rukavi sa dva volana šire gornji deo tela, pa kukovi izgledaju uže. Bele pantalone odlično stije Violeti, a sandale sa platformom joj divno izduže noge, jer njoj u tom delu fali koji centimetar.

Sveže&mornarski

Kroj haljine u mornarskom desenu je odličan za Violetinu građu – haljina ima bogate rukave, pa je vizuelno dole sužava. Tanki kaiš samo ovlaš naglasi malo širi struk.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.