Ceo Internet je POTPUNO ZBUNJEN ovom fotografijom: Ljudi masovno pokušavaju da ODGONETNU šta se ovde desilo, a kada saznaju – BUKVALNO TRLJAJU OČI!

Škotska blogerka Holi MekI pre nešto manje od godinu dana objavila je na svom Tviter profilu jednu nesvakidašnju fotografiju iz šopinga, a ista se i dan danas deli na društvenim mrežama i praktično zbunjuje Internet

Naime, Holi je sasvim slučajno nabasala na jedan neobičan prizor u prodavnici dečje garderobe koji nalikuje na savršenu optičku iluziju, a rešila je da to podeli sa svojim pratiocima na Tviteru.

Ona je fotografisala dečju odeću koja je složena i raspoređena tako da vrlo lako možete pomisliti da gubite sposobnost vida ako na ovo nabasate uživo.

Svuda se nalazila odeća u različitim bojama, a samo na jednom zidu prodavnice visile su bluzice, benkice i duksevi isključivo u crnoj, beloj i sivoj boji, a ovakav poredak stvari i te kako može da izazove konfuziju.

Čak i sama fotografija je nerealna, do te mere da većina nije poverovala da ista nije provučena kroz filter. No, Holi ih je demantovala tako što se vratila u prodavnicu i snimila sporni prizor.

Zanimljivo je da je nekoliko dana kasnije ona ponovo naletela na identičnu situaciju, ali ovog puta u drugom butiku.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.