Venera u Vagi

Težnja za ljubavnim skladom
Venera je u kardinalnom, vazdušnom znaku Vagi, u kojem je njen uticaj sam po sebi jak. To je za nju najprirodnije mesto koje se odnosi na partnerstva, na odnose sa drugima.

Tu je njeno delovanje zasnovano na usklađivanju sa drugima, podstaknuto težnjom za ljubavlju. Zato su sada iskustva koja nam dolaze zasnovana na porukama i lekcijama vezanim za usklađivanje, saradnju i ljubavnu razmenu.

Ovde u Vagi je prioritet težnja za zajedništvom, biti sa nekim par, biti povezan nekom vrstom zajedništva, u ovom slučaju, najpre ljubavnim zajedništvom. Sada se to može postići u većem delu meseca balansiranja, primenom diplomatije, mirnog rešenja za različitosti, koje mogu da iskrsnu.

Ovo je vreme kada će, ako su ljubav i potreba za zajedništvom dovoljno jake, doći do održavanja veza. No, za mnoge će ovo biti vreme udaljavanja, a za neke i prekida veze, usled nepovoljnih okolnosti. Istina, to može da bude i privremeno, dok će drugi u ovo vreme morati da se nečega odreknu ili da promene u velikoj meri, kako bi ljubav opstala.

Venera u Vagi se nalazi u svom sedišnom znaku te će ispoljiti svoje najjače dejstvo. Ovo je period u kojem će vam biti stalo do partnerstva i ljubavi. Ako ste u braku ili vezi bićete tolerantniji i popustljiviji prema partneru želeći da po svaku cenu sačuvate vašu vezu. Bićete obazriviji prema voljenom biću, vodeći računa da ga ne povredite. Ovo je vreme sklada i harmonije, a Venera u Vagi će učiniti sve da se dve polovine (muško i žensko) spoje.

Zbog toga, ovaj period neće biti povoljan samo onima koji su u vezi, nego i onima koji su trenutno sami, jer pod uplivom energije Venere u Vagi, želećete da kraj sebe imate nekoga, da imate partnera, pa ćete se lakše odlučivati da pozovete dragu osobu na sastanak ili da na sastanak pristanete.

Venera koja predstavlja ženski pol, daće sve od sebe da se svaka dama oseti lepom, šarmantnom, elegantnom i poželjnom. Žene će osvajati svojom ženstvenošću. Shvatićete to i sami kada budete počeli da primećujete da na ulici viđate više lepih žena nego obično….A muškarci? Oni će na početku ovog tranzita biti veoma pažljivi i osećajni, a kako budu dobijali sve više komplimenata, ljubavi i pažnje i njihov ego i samopouzdanje će rasti, tako da će se na kraju pretvoriti u prave osvajače koji će biti potpuno ubeđeni u svoje svoju nedoljivost i superiornost. . Baš zbog toga, neki muškarci mogu pomisliti da mogu da osvoje bilo koju devojku ili ženu, pa će flertovati češće nego obično radi dokazivanja, a to u nekim vezama može stvoriti dodatne probleme.

Dok Venera bude prolazila znakom Vage, neki od ljubavnih parova praviće zajedničke planove za budućnost, planove za brak i venčanje, a ovo je period kada će biti dosta veridbi, prosidbi i venčanja. Bez obzira da li ste u vezi ili ne, pokušajte da obradujete voljenu osobu sa omiljenim slatkišom, tortom, bombonjerom ili čokoladicom, a baš preko slatkiša možete i zavesti dragu osobu.

Venera u Vagi doneće i veću potrebu da se žene istaknu u javnom životu, kao i da se sa svojom jačom polovinom obilaze društvene i zabavne skupove.

Period je dobar za umetnike, muzičare, političare, diplomatiju i advokate.

U ovom periodu puno toga možete postići na miran način, kroz diplomatiju ali i lukavstvo. Niko neće trpeti grubosti i nekulturu, te izbegavajte takva ponašanja.

Sredinom ovog tranzita, Venera će prvo biti u kvadratu sa Plutonom, što može da donese pojačanu ljubomoru (verovatno opravdanu), a nakon toga će biti u opoziciji sa Uranom što može da donese prekide, udaljavanje ili ljubavne rastanke. Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe kojima je Ascendent u znaku Vage i Bika, kao i osobe koje su rođene u ovim znacima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.