Venera tranzitira Škorpiona: duboke želje

„Nemojte pokvariti ono što imate, ne priklanjajte se starim željama i delima kada niste imali ono što sada imate; ne zaboravite da ono što sada imamo je nekada bilo među stvarima koje smo se nadali da ćemo imati.“
– Epikur

Venera, planeta ljubavi kreće u dubokim, tamnim vodama Škorpiona na isti dan kad i Sunce i Nov Mesec. Ljubav je sada transformacijski usmerena na bojno polje, u najmanju ruku. To je uranjanje u želje, strahove, strasti i ljubomoru, koji su u izobilju. Znajte, Škorpion ne čini ništa na pola. Zato se čuvajte sada – nadapi su i spreda i od pozadi.

Gledajte da svoje odnose ne dovedete u krajnosti u idućih nekoliko nedelja. Deo nas koji su konzervativni ičiće do tačke terora na ljubavnom planu, i neće prezati od upotrebe bilo kakvog oružja da bi realizovali ono što žele. A glavna tema – ljubomora. Ako smo ikada trebali da kažemo nečemu ili nekome zbogom ili pustiti ga da ode – sada kada je Venera u Škorpionu, pravo je vreme.

Vreme je inače kada će naš celi sistem vrednosti, želja i intimnosti proći veliki preobražaj.

Ovaj tranzit Venere od nas ne traži da prihvatimo najnižu granicu onoga što želimo i što smo spremni učiniti da bi dobili – on traži kompletno davanje. Škorpion je poznat po svom upornom pristupu ljubavi. Nakon što Škorpion da svoje srce, on vas ščepa i to će potrajati ništa kraće i ništa manje osim smrti, dok vas zaista ne pusti. Zato ova faza Venere otkriva našu istinsku odanost i strast.

Ako ste bili korektni na ljubavnom planu i verni, onda ćete odjednom osećati emotivni podsticaj i da su vam se uključili svi ljubavni detektori, na ovaj ili neki drugi način. Ako postoji bilo šta nedovršeno na romantičnom planu, možda ćete se osećati kao da je ovo vreme da stvorite ili uništite vezu sa svojim ljubljenim/nom. Venera u Škorpionu inicira način i gura nas ravno na dno crte, do same ivice ponora ili vulkana – kada je u pitanju ljubav i novac. Jesmo ili nismo!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.