Venera u Devici opozicija Neptunu u Ribama

Venera i Neptun su srodne planete jer je Neptun viša oktava Venere. Pa su izraženi umetnički talenti. Aspekt daje izvanrednu kreativnost, krajnje profinjena čula za ritam za boje. Vrlo istančana estetika. Za ljubav, nije toliko povoljan aspekt jer pogoduje krajnje profinjenim emocijama. Osoba koja se platonski zaljubljuje, a nekada je partner plod nene mašte. Najviše što se može dobiti, to je, visok stepen romantike i žrtvovanja za partnera.

Uticaj na emotivni život je nepovoljan jer daje ljubavna razočarenja, patnju, bolest i depresiju zbog ljubavnih jada. Ovo je aspekt koji nagoni čoveka da traži idealno, a to idealno ne postoji, a ceo život se sapliće o svoje iluzije i snove, i sve to ga ispunjava bolom i patnjom. Ne pogoduje braku i stabilnim emotivnim vezama. Nagoni na promiskuitet. Zdravlje je loše: ugorženi su: jajnici, bubrezi, koža, infekcije, venerične bolesti.

I nerealno
Venera želi da voli i bude voljena. Sve što je lepo, senzualno i raskošno, su joj igračke. No, oprez! Dok je Venera u Devici ona ne želi da dobije ništa manje od njezinog idealnog. Savršenstvo je težnja, potreba i surova ljubavnica za ovu Veneru; jer ona ovde zauvek žudi za stvaranjem njezine krajnje vizije u materijalnom svetu – nametanja da pomogne, ali i da dobije.

Srećom, Devica takođe daje pragmatizam Veneri. Ona je ovde sposobna da koristi logiku da bi njena ljubav bila dostižna – pa makar ne bila idealna. To je vodi njen zdrav razum, međutim, sada je ona oborena s nogu od Neptuna u Ribama. Venera podleže nenoj „potrebi da se spojimo“ s bezuslovnom ljubavlju i neograničenjima. Ovde treba razlikovati fantazije od neograničenja. Ona može čak napustiti zbilju u korist njenih „savršenih fantazija“, koje projektuje prema van bilo koga – i na koga ona sumnja da bi joj mogao vratiti „staklenu cipelicu“.

Ova opozicija zna da iskrivi Venerinu percepciju u nastojanjima da istera svoje tako da zaboravi na sve opomene koje prima iz okruženja. Ona jednostavno želi da Veruje iako je jako boli – ali Neptun je tu da joj nametne tu zabludu.

To je teoretski. Međutim, praktično, Venera u Devici zna šta radi i jednostavno će popustiti – jer poseduje racio – samo tako će prestati pritisak Neptuna koji ne donosi ništa dobro u vezi.

Ima ovde ljubavnih napitaka, ali partneri će menjanjem uloga shvatiti jedno drugog i dok ne prođe uticaj aspekta neće ništa veliko uraditi na planu ljubavi. Ali to ne znači da neće biti blaženstva, zadovoljstava, razmene osećanja – ali one nisu one prave već produkt njihovog dogovora i racionalnog popuštanja zategnutosti.

To ne važi za one koji nisu „zakačeni za ovu Veneru“,

A samci? Pa, uzmite planer u ruke, kalendar i krenite. Teško da ćete zaobići ikoga. Slaćete ljubavne vibracije skoro svakome koga sretnete – ali koliko su iskrene.

ONO ŠTO JE OPASNO U OVOM ASPEKTU JE MOGUĆNOST DA VAS NAVEDU DA URADITE NEŠTO ŠTO VAS MOŽE POVREDITI ILI SAMI SEBE POVREDITE ILI URADITE NEŠTO ZBOG ČEGA ĆETE SE KAJATI KASNIJE.

Venera u Devici protiv Neptuna u Ribama je u ranim jutarnjim satima 10. septembra, nakon što sat otkuca 12.

E sad, oni kojima Neptun tangira Veneru u Ribama biće jako nadahnuti za ljubavnim sjedinjavanjem, ali savetujem oprez.

Ovo nij etežak aspekt, ali je „sladak“ i mislim da će da većina proći mirno i izaći iz njega smireni… razumete?

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.