Mars u kvadratu s Neptunom

Beg od stvarnosti kad je Mars u kvadratu s Neptunom, takođe donosi udaljavanje od svakodnevnog, od 21. septembra! Možda vam se čini da vam se život odvija poput filma upravo sada – ali to je u redu iako nemate adute stvarnosti u ovom trenutku jer aspekt počinje da deluje mnogo ranije nego što se planete poklope.

Filmski reditelji koriste izraz „otopiti“ kako bi opisali scene koje zatim polako nestaju i nove koje nastaju – dolazi do pretapanja, i to je nešto što naš život oseća sad kada je Mars u Strelcu i kvadrira Neptun u Ribama. Taman jedna situacija počinje da bledi, a druga već kuca na vrata!

Mars je planeta inicijacije i pogona, i sada se preselio u Strijelca – avanturistički vatreni znak, nakon što je proveo dobar deo leta u znaku vode, u kojoj nije bilo vrlo ugodno. Sad se nakostrešio malo i deluje razuzdano, pa vam se čini da oni koji vas napadaju kao da nemaju nameru da stanu (Strelac je znak Archer, povezan s divljim konjima), i sve ono o porivu da slobodno lutaju.

Neptun – planeta iluzija, snova i mašte – je u svoj domu u znaku Riba već nekoliko godina, stvarajući osećaj da su naši životi usporeni i da se pomalo rastapamo. Snovi su intenzivni i narasli i uporani, prepuni nama nerazumnih poruka, pa čak i onih koji se odnose na pitanja koja su nam se činile uvek jasne kao zvono. I sve nam čini da nestaje u magli.

Kada je Mars dolazi u agresivni kvadrat s Neptunom, sve ove zbrke postaju oštrije. Ipak, bez obzira koliko dobro želimo analizirati scenu i situacije pa i da ih kontrolišemo, čini se da nam i dalje sve više izmiče kontrola nad mnogo čime. I to je sasvim u redu – za sada.

Nemojte previše težiti da razumete uzrok i posljedice svega ovog jer teško da ćete shvatiti, ai ako i dođete do nekih saznanja – eto Neptuna koji će doprineti da se sve rasprši kao dim na vetru. Zato ovo nazivamo: vreme za beg od stvarnosti, jer u nemogućnosti da se snađemo i suprotstavimo situacijama – ostaje nam samo ovo.

Sledeće sedmice i još jednu posle, možete se vratiti na događaje i emocije ovoga trenutka i ispitati ih uzduž i popreko – i , shvatićete zašto je sve bilo tako – jer nema više Neptuna da nas zavodi.

Na kraju i ovo sve i nije tako loše, osim ako ne krenemo pogrešnim stazama, jer ako neke svari koje ste kontrolisali do juče, sada počinju da blede i da vam izmiču – hm, barem sam vam rekao za neptunovski scenario.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.