Venera i Natalni Mjesec

Venera konjunkcija Mjesec

ovaj tranzit nagovještava mogućnosti za rast ljubavnih osjećanja. Mogli biste biti u znatno većoj mjeri zainteresirani za ljubav, odnosno mogli biste osjećati pojačanu potrebu za ljubavlju u ovom razdoblju. Može biti prisutna i pojačana potreba za nježnošću i romantikom u ljubavnoj vezi ili braku. Vaše težnje će često biti usmjerene ka ostvarenju harmonije u ljubavi što ćete nastojati potvrditi svojom brižljivošću, privrženošću i odanošću prema svojoj voljenoj osobi. Za vrijeme trajanja ovog tranzita može biti naglašena i snažnija želja za ostvarenjem obiteljske stabilnosti.

Venera sekstil Mjesec

ovaj tranzit ukazuje na naglašene mogućnosti za lakše postizanje sklada na ljubavnom i obiteljskom planu tako da trajanje ovog tranzita nerijetko obilježava veća ispunjenost i veće zadovoljstvo ljubavnom i obiteljskom situacijom.

Venera kvadrat Mjesec

tijekom trajanja ovog tranzita postoji izrazita opasnost od javljanja snažnije emotivne nesigurnosti na polju ljubavi uslijed mogućeg lakšeg aktivacije nekih negativnih emocija poput ljubomore i posesivnosti, što se može odraziti vrlo nepovoljno na kvalitetu ljubavnog života. Za vrijeme trajanja ovog tranzita naglašena je i veća opasnost od prekida slabih i nesigurnih ljubavnih veza.

Venera trigon Mjesec

tijekom trajanja ovog tranzita mogli biste očekivati vrlo uzbudljiv period s češćim trenucima uživanja na ljubavnom polju odnosno sa češćom razmjenom nježnih i strastvenih pozitivnih osjećaja u ljubavnom odnosu sa voljenom osobom.

Venera opozicija Mjesec

za vrijeme trajanja ovog tranzita mogli biste osjećati veće nezadovoljstvo ljubavnom situacijom jer možete imati snažniji dojam da su neke Vaše želje u ljubavi teže ostvarive ili čak nedostižne. Također, mogli biste biti i emotivno ranjiviji u ovom razdoblju. Što se tiče financija, ovaj tranzit ukazuje na izraženu opasnost od neekonomičnog raspolaganja novcem jer Vam se može lako dešavati da neke odluke u vezi kupnje donosite u afektu vođeni jakim emocijama što povećava opasnost od pravljenja pogrešaka.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.