Venera i Natalni Merkur

Venera konjunkcija Merkur

tijekom trajanja ovog tranzita možete osjećati snažniju želju i potrebu za ostvarenjem harmonije u ljubavi kako na čulnom odnosno seksualnom razini tako i na intelektualnoj razini. Ukoliko međutim, u ovom razdoblju ne budete sasvim ispunjeni u ljubavi na obje razine, mogli biste u nezanemarljivoj mjeri osjećati snažnije nezadovoljstvo svojom ljubavnom situacijom što se može odraziti i vrlo negativno na kvalitetu ljubavnog života u smislu mogućnosti javljanja izraženije opasnosti od pogoršanja kvalitete komunikacije u ljubavi.

Venera sekstil Merkur

ovaj tranzit ukazuje na to da bi Vam ljubav u ovom razdoblju mogla biti glavna pokretačka snaga u mnogim životnim situacijama jer ćete osjećati snažniju potrebu da kroz ljubav obogaćujete svoj pogled na život i da proširujete svoje vidike.

Venera kvadrat Merkur

tijekom trajanja ovog tranzita postoji izrazita opasnost od narušavanja kvalitete komunikacije u ljubavi i od rasplamsavanja manjih nesporazuma iu krupnije probleme u slaganju. Također, u vrijeme trajanja ovog tranzita mogu biti i rjeđi trenuci razmjene nježnosti i strasti u Vašoj ljubavnoj vezi ili braku.

Venera trigon Merkur

ovaj tranzit Vam može donijeti vrlo uzbudljiv period za ljubav u kojem biste lakše postići harmonično stanje i ispunjenost na ljubavnom polju. U razdoblju trajanja ovog tranzita postoji naglašena mogućnost da onima koji su usamljeni, prava ljubav “zakuca na vrata”.

Venera opozicija Merkur

ovaj tranzit nagovještava turbulentnija dešavanja na ljubavnom planu kada postoji izraženija opasnost od učestalijeg narušavanja kvalitete komunikacije kao i od javljanja raznih nesporazuma, svađa i neslaganja u ljubavnoj vezi ili braku. Do javljanja svađa i neslaganja bi lako moglo doći i uslijed ostavljanja dojma nedovoljne posvećenosti ljubavi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.