Vaš Facebook ima skriveni inboks za koji vjerovatno niste znali

Svaki Facebook nalog, pa i vaš, ima još jedan skriveni inboks koji do sada, vjerovatno, niste ni vidjeli, niti ste uopšte znali da postoji. I možda je baš sada, dok ovo čitate, pun nepročitanih poruka, koje niste vidjeli.

Inboks Facebook Messengera odmah vam se ukaže pred očima, čim aktivirate aplikaciju. Ovaj drugi, međutim, nije tako lako naći. On je kreiran da bi u njega stizale poruke od onih sa kojima niste prijatelj na Facebooku, zbog čega su poruke u njemu označene kao „Message requests“ (poruke zahtjevi).

Te poruke se ne pojavljuju u „redovnom“ inboksu, a Messenger vas ne obavještava da su one uopšte i stigle, pošto vam za njih ne šalje notifikacije. One se sakupljaju u „Message requests“ folderu.

Da biste ih našli, nakon što aktivirate aplikaciju, morate prvo da izaberete ikonicu vašom profilnom slikom u gornjem lijevom uglu, prenosi Telegraf.

Skrolujte nadole dok ne dođete do opcije „Message requests“. Tapnite prstom na nju i vidjećete svoje nepročitane poruke u „Message requests“ folderu.

Ukoliko ne poznajete osobu od koje vam je stigla poruka, Facebook će vam prokazati nekoliko osnovnih informacija o njoj. Ono što je većini važno da znaju je da pošiljalac neće moći da vidi da li ste vi pročitali njegovu poruku, sve dok mu na nju ne odgovorite.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.