URNISANJE STANIJE! OSUO PALJBU po njoj, pa krenuo na Lunu

Oštar na jeziku

Bivši učesnik „Zadruge 2″, Lepi Mića nije više mogao da sluša pridike pojedinih gledalaca koji su se sinoć uključivali u uživo program u emisiji ,,Zadruga – narod pita“, pa je odlučio da iskritikuje njihove pojedine stavove, naročito kada smatraju da ne treba da vređa Staniju Dobrojević, Lunu Đogani i ostale takmičarke.

On je zbog svog izlaganja dobio aplauz, kada je javno obrazložio zbog čega smatra da one ne treba da budu miljenice nacije, jer ne poseduju moralne i etičke kodekse.

– Osnovne stvari koje treba da znaš jeste tablica množenja, glagoli, gramatika! Ona ništa o tome ne zna! A važno da je najpopularnija starleta, ona nekome da priča o moralu! Da li vi znate za koga glasate i koga gurate da budu idoli?! Kad je došlo vreme da Mina, Stanija i ostali budu miljenice nacije?! Da neko da ko svog oca prijavi za nasilje drži pridike o moralu?! Miljana majku gađa šoljom! I nekog ko se je*e sa oženjenim čovekom predstavljate sada žrtvom! Koga vi lažete?! I onda se javljaju plavi anđeli (Lunini fanovi) – rekao je Lepi Mića.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.