JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Kaća Grujić preživela PAKAO! Pevačica završila u BOLNICI – otkrila RAZLOG!

Promenila život iz korena.

Pevačica Katarina Grujić koja je nedavno preživela pravu dramu kada ju je neizdrživ bol u bubregu zakucao za bolnički krevet i neizvesnost koju je preživela zbog straha da će možda ostati bez jednog organa, kako kaže, naterali su je da iz korena promeni svoj život, ali i životne navike.

Svesna da je njen medicinski problem nastao kao posledica neizlečene upale, spremna je da greške koje je ranije činila više nikad ne ponovi.

– Bose noge i oskudna garderoba na minus 20 došle su mi glave. Nakon svega što mi se dogodilo, rešila sam da neke stvari više ne radim. Ne mogu reći da ću ubuduće nositi veš ispod haljine, ili čarape kada sam u sandalama, ali ću na binu izlaziti pravo iz automobila, a nakon nastupa ću odmah ići kući, na spavanje. Neću više šetati bosa, izlaziti, ostajati do jutra… To sigurno sebi više neću dozvoliti – rekla je Kaća Grujić.

Bolnički dani su iza nje i, kako kaže, nerado ih se seća, ali i o njima priča.

– Četiri puta na dan sam primala terapiju u vidu vrlo jakih antibiotika. Te terapije su veoma teške i naporne, pa sam slabo i jela i spavala. Iako imate sve vreme ovog sveta za razmišljanje, vi jedino razmišljate o svom zdravlju i molite se da vam bude bolje – rekla je Kaća za „Alo!“.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.