Uran je u sazveždju Bika

Uran, planeta novih tehnologija i kontakata sa strancima, posle 84 godine, je od 15. maja u znaku Bika, znaku novca, finansija, ekonomije, bankarstva, nekretnina, zemlje, poljoprivrede, hrane, on će biti u retrogradnom hodu od 7. avgusta do 6. novembra, kada će se vratiti u znak Ovna, a onda 6. marta 2019. godine definitivno će ući u znak Bika i u njemu ostati do 26. aprila 2026. godine. Priča o elektronskom umesto papirnog novca već ne deluje nemoguće, pa će se nastaviti rast bitkoina, najvrednije kriptovalute na svetu koja iz dana u dan već premašuje rekorde u vrednosti. Takođe, mogu da se očekuju i promene u bankarskom i poreskom sistemu. Inače, poslednji put, Uran je bio u Biku u periodu od 6. juna 1934. do 15. maja 1945. godine koji su zapamćeni po velikim potresima na finansijskom planu. Od 15. maja do 26. novembra, kao i u prvoj polovini januara, trigon između Saturna i Urana, simbola prošlosti i budućnosti, ambicije i novih tehnologija, povoljno će delovati na sve, ali naročito na Jarčeve, Vodolije i Vage. Mnogi predstavnici ovih znakova će napredovati u karijeri, sklopiti dugoročne poslove sa strancima, preseliti se čak i na drugi kontinent, a biće i promena u bračnim i emotivnim odnosima.
Bikovima Uran u Biku će doneti nestrpljivost, prodornost, želju za promenom na ličnom nivou.
Blizanci mogu otkriti puno tajni ali i posvetiti se nečem što je za njih do sada bilo nepoznato. Period može doneti i pojačanu brigu o zdravlju i lošije snove.
Rakovi mogu da očekuju promene kroz prijatelje. Prekide nekih kontakata i stvaranje novih prijateljstava.
Lavovima će Uran biti u 10 polju što može da donese promene na poslu u vidu otkaza do prelaska na neko novo radno mesto.
Device će želeti da usavršavaju svoje znanje i šire vidike kroz kontakte sa strancima ili putovanja u inostranstvo.
Vagama će Uran biti u 8 polju što može doneti veće finansijske promene, uzimanje kredita i pozajmica ili neplanske trudnoće ako ste dama.
Škorpije tranzit Urana dočekuju u 7 polju što može doneti promene u partnerskom životu. Takođe, neki od vas mogu na pravni način pokušati da reše svoje dileme.
Strelčevi mogu da očekuju poslovne promene, nove kolege ili preseljenja svoje firme na neku novu lokaciju. Noviteti kroz posao.
Jarčevi će žudeti za jednom vrstom emotivne slobode zbog čega mogu donositi rukovođeni srcem a ne inteligencijom. Moguće su nove ljubavi, raskidi ili neplanirano potomstvo.
Vodolije bi trebale da se posvete domu i porodici. U samom domu su moguća preseljenja.
Ribe će postati komunikativnije nego obično a neke se mogu otisnuti u svet spisateljstva.
Ovnove očekuju finansijske promene i drugačije svest prema materijalnim vrednostima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.