Unutrašnjost unutrašnje drvene kuće

Drvena kuća simbol je udobnosti, topline i ljepote. U okruženju prirodnih materijala želite da se opustite, opustite i dušu i telo.

Stvoriti enterijer u drvenoj kući, bilo malom ili velikom, prilično je teško. Važno je da enterijer bude u skladu sa spoljašnjost vaše drvene kuće. Unutrašnji dizajn kuće u drvenom stilu može se napraviti u klasici, brvnari , potkrovlje, zemlja, eko.

U ovom slučaju, kad god je to moguće, vredi se ne koristiti različite materijale za završnu obradu i ostaviti drvene površine u originalnom obliku.

Unutrašnjost dnevnog boravka u drvenoj kući

Glavne komponente za stvaranje prijatnog enterijera drvene kuće su drvo prirodnih nijansi, udoban namještaj i kamin.

Pod i zidovi u dnevnoj sobi takve kuće mogu se šivati ​​ili prirodnim drvetom, ili sa visokokvalitetnom imitacijom. U drvenoj kući, centar sobe najčešće postaje kamin , što je bolje da se suoči sa kamenom ili dekorativnom ciglom.

U dnevnoj sobi drvene kuće potrebno je prisustvo tekstila: svilene, platnene ili pamučne zavese, stolnjaci, posteljina. Kovani luster sa svećama dopunjuje unutrašnjost vaše dnevne sobe.

Interijer dnevnog boravka drvene kuće ukrašen skandinavskim stilom je zanimljiv: minimalan pejzaž, obilje bijele i bež boje na zidovima i plafonu, belog drvenog poda.

Interijer kuhinje u drvenoj kući

U kuhinji drvene kuće mora biti i stolarija. Međutim, kuhinja je prostor sa visokom vlažnošću, a drvo, kao što je poznato, ne voli vodu. Zbog toga je bočica na radnim površinama bolje dekorirati pločice, pleksiglas i možda čak i kamen. Drveni pod u kuhinji bi trebao biti tamniji od zidova, pa je bolje da ga otvorite bojom, a na vrhu – lakom.

Osvetljenje u „drvenoj“ kuhinji treba biti dovoljno. Pored opšteg difuznog svetla u kuhinji, potrebno je osvjetljenje uz pomoć reflektora postavljenih iznad radnih i trpezarijskih prostora.

Možete dekorirati kuhinju u sada popularnom fuzionom stilu, u kojem se različiti pravci, materijali, boje mogu uspešno kombinovati.

Za kuhinju u zemlji stil je odlikovan starim nameštajem, nedostatkom rafiniranih elegantnih ukrasa. Takva kuhinja je vrhunac jednostavnosti i praktičnosti.

Unutrašnjost spavaće sobe u drvenoj kući

Za spavaću sobu u drvenoj kući, country style je najprikladniji za stil u zemlji sa neobojenim drvetom, elementima od kovanog gvožđa, zavesama u cvjetu, krevetom sa rupu i dr. Za spavaću sobu koja se nalazi u potkrovlju drvene kuće, enterijer u stilu planinarske kuće sa krznenim pokrivačima, jedan od zidova.

Druga mogućnost – dizajn spavaće sobe na potkrovlju drvene kuće u eko-minimalizmu sa minimalnim detaljima i belim enterijerom. Prostrana soba u drvenoj kući sa kompleksnim dizajnom stropa može biti uređena u modernom enterijeru sa ograničenim nijansama dekoracije. Moderna spavaća soba će izgledati kao drvena kuća, uređena u stilu Art Nouveau: drvene grede, veliki prozori i kombinacija zidova, obojenog bijelog i drveta.

Odličan dizajn može biti veza u unutrašnjosti spavaće sobe sa zidom i neobrađenom plafonskom površinom.

Enterijer kupaonica u drvenoj kući

Pod u kupatilu, kao najhladnija soba, najbolje je postaviti pločicama. Ako želite drveni pod, onda bi trebalo da koristite drvo za ovu tikovinu ili mahunarku. Za zidove najčešće je kombinovani završni sloj: glavni deo je napravljen za drvo, a područja sa posebno visokom vlažnošću, gdje su ugrađeni umivaonik i kad ili tuš, popločani su pločicama, mozaikom ili plastičnim pločama sa šablonom za drvo. Plafon u kupatilu može se zalepiti tapetama od fiberglasa, što će biti odlična zaštita od vlage i toplote.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.