ULAZI U „ZADRUGU 3“ DA POMRSI KONCE? Sara Reljić progovorila o traču da je bila sa Tomovićem: „Dopisivali smo se – i to je to!“

Sve otkrila?

U javnosti je nedavno odjeknula vest da su aktuelni učesnik rijalitija „Zadruge 3“ Vladimir Tomović i bivša učesnica i popularna pevačica Sara Reljić u tajnoj ljubavnoj vezi.

Kako se spekulisalo u medijima, njih dvoje su navodno zajedno već pet meseci, a kako bi se održali i nakon njegovog izlaska iz rijalitija, postigli su dogovor šta on sme tamo da radi, a šta ne.

U prilog ovim pričama išla je i navodna izjava Vladimira Tomovića da ga napolju čeka neko jako važan, čija je bilska osoba ušla sa njim u rijaliti, a sada je Sara rešila da sve demantuje i prekine glasine.
– Napolju me čeka jedna devojka do koje mi je jako stalo. Postojala je mogućnost da i ona uđe u rijaliti, ali je zbog posla to odbila. Ušao je neko njoj blizak. Voleo bih da me čeka napolju. Mi smo se dogovorili da me čeka ako ja nešto ne us*rem, osim onoga za šta smo se dogovorili da smem – rekao je tada Vladimir tokom odgovora na pitanje novinara, koji su odmah povezali da je u pitanju Sara, pošto je njen rođeni brat Filip Reljić jedan od aktuelnih učesnika popularnog rijalitija.

Sara je bila gost portala „Srbija Danas“ na Sajmu medija, pa je ekskluzivo otkrila sve o odnosu sa Tomovićem.

– To nije istina, ja njega ni ne poznajem. Razmenili smo samo nekoliko poruka preko Instagrama i to je sve – bila je jasna Reljićeva.

U intervjuu za naš portal ona se osvrnula i na svoje učešće u „Zadruzi 1“, pa je otkrila i da li planira da ponovo uđe u rijaliti i pomrsi konce aktuelnim učesnicima:
– Zadovoljna sam svojim učešćem u „Zadruzi 1“, ali moram reći da mi je napolju mnogo lepše. Ne planiram da se vraćam tamo nikad više u životu. Nisam se tamo snašla za tih 10 meseci koje sam provela, a i baš mi je lepo napolju – otkrila je Sara.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.