U SUZAMA ZBOG LJUBAVI: Ivan i Golubovićka se osamili u tajnoj sobi – to je znak da ga voli

Muke za Marinkovića.

Otkako je nedavno ušao u „Parove 8“, Ivan Marinković ne može da sakrije koliko mu nedostaje njegova devojka Jelena Ilić. Večeras je otišao u Tajnu sobu i ispričao sve što mu je bilo na srcu.

– Ne znam kako uspevam da izvučem iz sebe energiju da učestvujem ovde! Treba mi još nešto da mi ona kupi. Znam sve vrlo dobro i neću da mi neko stane na put ljubavi. Ja znam šta ću da uradim, neće niko mene da spreči. Ja znam vrlo dobro šta treba da se desi. Ne verujem da vi hoćete da stanete na put ljubavi! Meni ona treba, ja bez nje ne mogu da živim, nema šanse! Ovo su moji poslednji trzaji – rekao je Ivan kroz suze.

Onda je usledila tužna muzika i Ivan nije mogao da sakrije svoje emocije. Suze su padale kao kiša. Jelena Golubović je ušla i pokušala da ga smiri:

– To je znak da te voli, ne bi ti pustili ovu pesmu. Sigurno će ući danas ili sutra. Da te ne voli ne bi ti poslala poklon – tešila ga je Jelena Golubović.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.