Turska magija

Magični islamski Istok predstavlja blago tajni koje nas vode u magičan svet legendi, bajki i magija . Kulture Istoka su oduvek privlačile mnoge po svojoj tajanstvenosti, istoriji i nekim drugačijim vidicima na svet, počevši od persijskih careva do turskih sultana. Zemlja koja je najviše Evropi približila magiju Istoka svakako je Turska , koja je stazama moćne grčke Vizantije ostavila svoj dubok trag u pojedinim delovima Evrope.

Turska magija i dalje postoji na Balkanu, a ogleda se u brojnim narodnim običajima, verovanju, po nekim shvatanjima sujeverjima, a među njima možda najvažnije mesto zauzimaju turska gatanja. Kao što je već poznato, na ovim prostorima je još uvek popularno proricanje budućnosti tehnikom gledanja u šolju, koje je ovde datira još iz perioda slavnih turskih vremena. Međutim, postoje i mnoge druge tehnike koje se i danas koriste, ali koje nisu toliko poznate širim masama.

Dalje u tesktu ću detaljnije opisati kako se obredi izvode i objasniti…

Jedna od njih je svakako turska magija za ljubav. Ovoj magiji pomažu divovi koji se prizivaju noću kad su najaktivniji i najuslužniji, pomoću šifrovanih zapisa iz Kurana i uz pomoć Maga. Tilsumi ili šifrovane poruke, pišu se na različite načine. Neki se od njih ispisuju na staroj odeći voljene osobe ili na belom listu papira. Važno je naglasiti da je za što bolji učinak ove turske magije, čija je svrha navesti nekoga da se zaljubi i uzvrati ljubav, najbolje je da se tilsumipišu na jajetu crne kokoške. Nakon toga to isto jaje treba skuvati i zakopati u pepeo vatre na kojoj je bilo kuvano. Četrdeset dana kasnije, turska magija će učiniti da se potpuno nezainteresirana osoba zaljubi u vas na prirodan način.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.