Trikovi kako brzo uspavati bebu

Umirite bebu laganim kretanjem ruke preko lica

Uspavljivanje bebe može biti pravi pakao u nekim momentima. Kako biste bebu umirili, a i da bi vama ujedno bilo mnogo lakše, izdvajamo četiri jednostavne tehnike, za koje se ispostavilo da pomažu bebici da što brže i lakše zaspi.

Posmatraju sve oko sebe
Podstaknite bebu da se fokusira na jednu stvar – Bebe su prirodno vrlo radoznale i obožavaju da posmatraju sve oko sebe, kako bi se upoznale sa okolinom. Ako uspijete bebin pogled da fokusirate na neku konkretnu stvar, naročito ako je onda pravo od bebinog pogleda, vrlo brzo će se uspavati i zatvoriti okice.

Umirite bebu laganim kretanjem ruke preko lica – Ovo je dobar trik ukoliko je beba već pospana. Polako pomjerajte ruku iznad bebinog lica, bez dodira. Pravite krugove, nemojte ići naprijed – nazad. Usporavajte lagano, a nakon nekoliko poketa beba će se već umiriti.

Dobro staro ljuljanje
Usporavanje i lagani tempo – Sve što odlučite da uradite kako biste umirili dijete, da li to bilo ljuljanje, maženje, cupkanje, ključ je u tome da polako usporavate sve pokrete kako bi se beba lakše umirila.

Lagano je ljuljajte – Dobro staro ljuljanje! Probajte ovoga puta nešto malo drugačije – dok držite bebu u rukama, jednu ruku stavite na bebinu guzu i lagano ljuljkajte. Ovo će joj prijati, pa će dosta lakše utonuti u san.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.