Trigon Sunce Venera iz uporednih horoskopa ljubavnih partnera kroz vremensku instancu

Dobar odnos planeta iz sinastrije je dobar bedem za tranzite planeta koji donose krizne momente u vezi.

Svaki partnerski odnos ima svoje dobre i loše faze, uspone i padove, a ono što parove sa dobrim odnosom Sunca i Venere razlikuje od onih drugih je način na koji kroz te faze prolaze.

Iako sa strane gledano deluje da u dugim, srećnim vezama sve ide glatko, realnost nije baš takva. Svaki partnerski odnos ima svoje dobre i loše faze, uspone i padove, ali ono što pravi razliku između uspešne, srećne veze i one koja je na putu da propadne je način na koji se parovi nose sa tim promenama.

Problem je u tome loš tranzit donosi iznenadne promene u odnosu dvoje ljudi, kao i to što se oni smenjuju relativno brzo, u rasponu od nekoliko meseci, a u nekim traju godinama.

Naravno, na početku svake veze tu je faza „medenog meseca“, kad sve deluje lako i zabavno, jer se tek upoznajete, ali šta kada se ta faza završi.

Faza gubita identiteta

Kad prođe prva „opijenost“, može se desiti da počnete da se osećate kao da ste izgubili sopstveni identitet, bilo zbog toga što jako mnogo vremena provodite zajedno, bilo zbog toga što se fokusirate samo na stvari koje radite kao par. I jedno i drugo može biti frustrirajuće. U takvim situacijama, trebalo bi da se potrudite da se „vratite sebi“. Nemojte provoditi sa partnerom svaki slobodan trenutak, posvetite se ostvarivanju ličnih ciljeva i radite stvari u kojima uživate nevezano za partnera.

Faza zaboravljanja „malih stvari“

Na početku veze nam je nezamislivo da zaboravimo na voljenu osobu, čak i na trenutak. Pamtimo svaki detalj, svaka sitnica nam je važna jer je sve novo i uzbudljivo. Kako vreme prolazi, partneri počinju jedno drugo da uzimaju zdravo za gotovo, i tada je lako zaboraviti na sitnice koje su zapravo jako važne. Znate, da sačekate osobu koju volite posle posla, da se prošetate do kuće, da spremite jelo koje on ili ona vole tek onako, bez razloga… Kad prestanemo to da radimo za osobu koju volimo, to je početak udaljavanja koje često posle nekog vremena dovede i do raskida. Zato se potrudite da se, koliko god da ste zajedno, radujete jedno drugom kao kad ste tek počeli da se viđate.

Faza bez vođenja ljubavi

Mnogo je faktora koji utiču na libido, anksioznost, depresija, problemi na poslu, finansijski problemi… U nekom trenutku desiće se da prosto nemate odnose danima, nedeljama, možda i mesecima. Ali je važno da pokušate da se povežete ponovo, tako što ćete nastaviti da razgovarate, iako ste, možda prestali da vodite ljubav. To je jedini način da vaša veza opstane.

Faza u kojoj pokušavate da napravite ravnotežu

Veze nikad nisu potpuno fer, i partneri gotovo nikad ne ulažu u svakom trenutku istu „količinu“ vremena, ljubavi i posvećenosti. Ali, kako vreme prolazi to postaje sve uočljivije. Ipak, poslednje što treba da uradite je da „merite“ koliko se ko od vas dvoje trudi. Ako se volite, prirodno je da nekad jedno od vas ima više energije i volje da se posveti vezi, i da „vuče“ odnos unapred, i da se onda te uloge zamene. Sve dok ste oboje posvećeni vašem odnosu, manje je važno ko je onaj ko se u konkretnom trenutku više daje.

Faza „razbijanja obrazaca“ ponašanja

Kad ste sa nekim jako dugo, prirodno je da kao par upadnete u rutinu, ili steknete i neke potencijalno loše navike. Ali to ne znači da je veza neminovno osuđena na propast. Kad partneri imaju zdrav odnos, spremni su da ulože napor da te loše obrasce ponašanja menjaju onda kada ih postanu svesni. Imajte na umu da sa osobom koju volite uvek i oko svega možete da se dogovorite, samo ako ostanete smireni i posvećeni jedno drugom.

Faza oslobađanja starog „prtljaga“

U nekom trenutku, svaka veza dospe u ovu fazu, kad se sve više bavite nerešenim pitanjima. Uglavnom su u pitanju problemi koje jedan od partnera ima sa poverenjem ili vezivanjem, ponekad neosnovani, ponekad kao posledica nekih svađa, nerazumevanja i frustracija od ranije, izazvanih ponašanjem odnog drugog. Ako ima još poštovanja među vama, to možete rešiti iskrenim razgovorom.

„Volim te, ali mi se ne dopadaš“ faza

Potpuno je moguće da neku osobu volite, ali da vam se ona ne dopada naročito. Ovo se relativno često dešava u dugim vezama, i tu mogu da pomogu prilično jednostavne stvari: veče samo za vas dvoje, izlasci, malo romantike kao na početku veze trebalo bi da vam pomognu da se setite zašto ste se zaljubili jedno u drugo.

Faza bliskosti

Iako seks možda nije kao na samom početku vaše veze, kad niste mogli da skinete ruke jedno sa drugog, u ovoj fazi ćete osećati bliskost i povezanost na dubljem nivou.

Faza čuvanja poverenja

Ako je veza zdrava, možda mislite da se poverenje podrazumeva, ali nije tako. Poverenje morate da gradite, vas dvoje kao par, i na tome mora da se radi. Ako prestanete da se trudite i počnete da uzimate jedno drugo i vašu vezu zdravo za gotovo, poverenje će nestati kao da ga nikad nije ni bilo. A to je jedna od stvari koje se vrlo, vrlo teško vraćaju. Ako se volite, bilo bi bolje da se potrudite da nikad ne dođete u situaciju da poverenje morate ponovo da uspostavljate. A to je akcija sa prilično neizvesnim rezultatom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.