TRESLA SE BELA KUĆA: Dalila i Tomović u ŽESTOKOM klinču, ŠOU je počeo!

Ko se čime bavi?

Većerašnji „Izbor potrčka“ i ,,Pretres nedelje“ sa Milanom Milošević počeli su veoma burno. Ivana Šopić, zadrugarka koja je danas odnela sve simpatije kada se suprostavila Dalili i Dejanu Dragojeviću, ponovo je dospela u žižu javnosti.

Vladimir Tomović bio je prozvan od strane Dalile da je doveo u pitanje Ivanino zanimanje, što ga je čačnulo i sve vreme je negirao.

– Ja sam rekao ovu rečenicu: ,,Ja ne bih imao šta da tražim sa njom kojoj sat košta preko 100 evra, i obuća preko 500 evra“. Ja nisam ovca, ja pričam lepo, Dalila, ali to nema veze sa tim da li bih ja nekome verovao ili ne. Ako sam to rekao, kakve to veze ima čime se ona bavi? Meni kod nje smeta nešto drugo, što je najgore od svega. Tebi je Mića danas rekao sve ružne reči, a ti se i dalje grliš sa njim – tvrdio je Tomović.

– Ti si rekao da ne bi verovao ženi koja ima to! Na šta si aludirao, Vlado?  – ubacila se Dalila, što je Ivana potvrdila.

– Ja sam lepo rekla da mi ne veruješ! – uzvratila je Šopićeva.

– Ti si upakovano rekao sve to – ubacila se Miljana Kulić.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.