DOBIJA 20.000 EVRA ZA S*KS, ali mora da osvoji NJU?! Već prionuo na posao, ali to nije SVE! Šok detalji

Neverica!
Otkako je počela „Zadruga 3“, Filip Mijatov i Miljana Kulić se ne razdvajaju, a kako prenosi „Alo“, kontroverzni biznismen iz Londona je dobio zadatak da smuva cimerku u zamenu za veliku sumu.
Naime, izvor tvrdi da se Filip pred sam ulazak dogovorio sa produkcijom da odvede Miljanu Kulić u krevet, pod uslovom da za seks dobije 20.000 evra.
– Filip mnogima deluje izgubljeno i naivno, ali to je daleko od istine. Kada je bio na razgovoru sa produkcijom, preuzeo je inicijativu, pa je sam predložio nekoliko ideja. Smislio je plan da smuva Miljanu Kulić, a u zamenu za 20.000 evra Filip je obećao i da će imati seks sa njom. Osim toga, deo njegovog plana je i da se tokom celog rijaltija svađa i miri sa Miljanom kako bi je potpuno izludeo – otkriva sagovornik i dodaje da na Kulićevu on gleda kao na laku metu.
– Osim Miljane, Filip je predložio još zadrugarki sa kojima bi mogao da ima seks, ali čini se da je od te ideje brzo odustao. Nijednom nije posumnjao u svoj plan i uveren je da će Miljana završiti sa njim u krevetu jer veruje da je povodljiva – objašnjava izvor i otkriva da je jedan od glavnih razloga što Filip pravi afere u rijalitiju to što finansijski stoji veoma loše.
– Priče o milionima, kamionima i avionima kojima se Filip hvalio tokom afere sa njegovom, navnodno, bivšom devojkom Anom Korać su većinom lažne i duže od godinu dana Mijatov nema sreće u biznisu. Upravo zbog finansijskih problema, pristao je da učestvuje u rijalitiju i ostane do samog kraja. Budući da mora da obezbedi dosta novca. Filip je odlučio da uradi sve što može – rekao je izvor i dodao još:
– Možda bi nekom drugom bilo neprihvatljivo da iskoristi devojku koja je u rijalitiju sa bebom, on nema osećaj da radi nešto pogrešno. Želi brzu i laku zaradu po svaku cenu i to sa Miljanom je samo početak onoga na šta je sve spreman – zaključuje sagovornik.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.