TRENUTAK ISTINE! PALA ODLUKA – IDE NA POLIGRAF! A Ermina: „Ali da ja SAMA sebi postavljam pitanja!“

Zatražila i telefonski poziv.

Drvo mudrosti pozvalo je ovonedeljnog vođu Erminu Pašović u Rajski vrt, i odmah na početku razgovora je upitalo kako se oseća. Podsetimo, Pašovićeva ovih dana prolazi kroz težak period, a sinoć se Bane Čolak iselio iz hotela „Zadruga“ nakon što je Gagi Đogani ispričao pred svima da je Ermina planirala brak i dete sa njim i to ćerku koja bi se zvala Esma. Čolaka je zabolelo to što je Ermina to isto želela sa njim.

– Osećam se grozno, poniženo, povređeno, nesigurno, najviše me je povredilo Banetovo ponašanje od kako je ušla njegova majka. Sumnjam da me nije ni voleo. Ne može zaljubljen čovek tako da se ponaša, da promeni sve, da promeni izraz lica od kako mu je majka ušla. Svaki roditelj misli najbolje za svoje dete, ali može da se to kaže fino, a ne da nekoga blatiš na javnoj televiziji, da bi uzdigao svoje dete. Ona je izrazila želju da ga vidi više sa Ivanom Krunić, nego sa mnom, a ona mi je trn u oku. On je odmah krenuo da kontaktira sa njom, ja sam mu rekla da me to mnogo boli. Izašao je na cigaretu, Natalija mi je rekla da jede, a ja sam videla njega i Ivanu da stoje ispred ogledala i smeškaju se – ispričala je Ermina, pa nastavila:

– Katastrofalno, evo i sad sede zajedno svi skupa. Svesno me povređuje. Mnogo mi je teško, mnogo mi nedostaje. Ivana Krunić je meni dokazala da nije bila iskrena i zaljubljena u Baneta, nego da je igrala igru, osoba koja je zaljubljena i pati ne radi takve stvari (ljubi se sa Tomovićem). Jasmina to njoj nije zamerila, meni se zameraju neke stvari… Ivani nije zamerila na svađi sa Radetom, a meni da sa Banetom. Zaboravlja se sve što je bilo, gleda se da se na mene svali. Ja sam najgora, svi žale njega. Kao da ja ne postojim – dodala je Pašovićeva, pa se osvrnula na odnos sa Gagijem:

– Nije mi žao, trebalo je to da uradim kada sam primetila da mu se sviđam. Kajem se za sve vezano za njega. On koliko je lagao i koliko je bio kontradiktoran, to se njemu ne spominje, a ja moram da vagam svaku reč. Ovde očigledno moraš biti g*vno da bi bio poštovan – ispričala je Ermina, a onda ju je Drvo upitalo da li pristaje da učestvuje u „Trenutku istine“:

– Uradila bih, ako smem i mogu da postavim jedan uslov, da ja odredim sama pitanja na koje odgovaram – rekla je Ermina.
Pitanja bi trebalo da postave Jasmina, Bane ili Gagi. Sama možeš odlučiti da li samo jedno od njih, dvoje ili troje? – upitalo je Drvo.

– Ne, moj uslov je da ja napišem pitanja. Postoji nešto, ne želim dodatno poniženje da mi oni postavljaju pitanja – odgovorila je Pašovićeva.

– Može li ovako, pisaće pitanja oni, a pisaćeš ih i ti. Mislim da je to fer – ponudilo je Drvo.

– Ne, ne idem na to po svaku cenu. Treba pet, šest pitanja koja su ključna, koja bih sama sebi postavila, ostalo ne. Divna je ponuda, ali oni nemaju prava nada mnom. Ja znam još mnogo nekih stvari, postavljaću pitanja vezana za ovu situaciju, samo pod uslovom da ja postavljam pitanja. To pravo im ne dam – bila je izričita Ermina.

– Napiši u toku noći 20 pitanja, a onda će se odlučiti da li je to dovoljno za „Trenutak istine“. Pitanja moraju biti konkretna i jasna – poručilo je Drvo.

– Volela bih da zamolim za poziv sa sinom, nedostaje mi, nikad nisam bila ovoliko odvojena od njega – zamolila je Ermina, a Drvo je reklo da će preneti poruku Velikom šefu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.