Trendi suknja od džinsa

Džins je oduvek bio deo jednog posebnog načina života, bez obzira da li je opisivao samo jedan dan ili čitavu vašu životnu filozofiju. Poruka je uvek bila jasna. Nekada, devojka i njen džins su izazivali podrugljive ili otužne komentare poput „Oh, opet ti sat jutros nije zvonio?“ ili „Ma da, vidiš da je ona umetnica, pogledaj samo kako se oblači!“ Danas je situacija sasvim drugačija od tadašnje. Džins je danas inspiracija! Evo suknje koja je savršeni primer za to i ujedno odlična ideja ako smatrate da je vreme da u svoj orman dodate još jednu sjajnu stvar.

Suknja je A-linije, delimično izbeljena i sa malim belim resicama. U svakom slučaju, sadrži sve one elemente zahvaljujući kojima bi vas okolina smatrala devojkom u trendu. I što je još važnije od toga – udobna je, praktična i svakako će postati ako ne omiljeni, a onda sigurno jedan od omiljenih delova vaše garderobe. U pitanju je nešto što možete nositi gotovo svakog dana, a ne samo dva puta godišnje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.