Treća kuća – Dea

Prirodni znak – Blizanci
Prirodni vladar – Merkur
Svijest, način na koji komuniciramo, sposobnost da artikuliramo i prenesemo informaciju, komunikativnost ili nekomunikativnost. Način na koji razmišljamo, intelekt. Braća i sestre, rođaci, rodbina, susjedi, susjedstvo, okolina u kojoj živimo. Osnovna škola, đački život. Kratka ili svakodnevna putovanja, prijevozna sredstva, promet. Komunikacije općenito – pošta, pisma, telefon, poruke, dopisivanje, izvješća, novine, magazini, radio, TV, kompjuteri. Pisanje, razgovori, tračevi, laži, rasprave. Govornici, poštari, posjetioci, gosti.
Ramena, ruke, šake, prsti
Sjever-sjeveroistok
Treća kuća u natalnoj karti je kuća rodbine i to najbliže, kuća sestara i braće. Ova kuća odnosi se i na odnose unutar same obitelji ali i šire, odnose sa komšilukom, kolegama, suradnicima. U velikoj mjeri ova kuća određuje i intelekt osobe i njene sposobnosti: kapacitet za učenje, praktičnost i djelovanje u poslu. Treće polje nam u vezi s intelektualnim i praktičnim sposobnostima jedne osobe bliže govori o tome kako će se neka osoba snaći u školovanju i poslu i kakvo će iskustvo steći. Ukoliko se u ovom polju nađu Mars ili Sunce, ono također označava i hrabrost, odvažnost, čestu promjenu mjesta stanovanja, putovanja i drugo.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.