Četvrta kuća – Imum Coeli

Prirodni vladar – Mjesec
Prirodni znak – Rak
Obitelj, dom, roditelji i općenito obiteljska situacija i atmosfera u djetinjstvu (materijalna i emocionalna), rana emocionalna iskustva, psihološki temelji, osjećaj sigurnosti i zaštite, naslijeđe od roditelja, očevina. Emocionalno okruženje. Majka ili otac – majka u muškom, otac u ženskom horoskopu, ali nije nužno tako. Povijest, korijeni, pretci, tradicija, domoljublje, nacionalizam. Kuća, zemlja, nepokretna imovina, grob, domovina, rudnici, skrivene stvari, podzemlje. Starija dob. Početak i kraj svega.
Grudi, pluća, želudac
Sjever
Imum Coeli označava kućnu – obiteljsku atmosferu a umnogome doprinosi i tome na kojem mjestu će se neka osoba roditi (država, grad). Za četvrtu kuću u natalnoj karti vrijedi i to da se povezuje i sa srećom i sa nesrećom jer označava početak ali i kraj. Također, misterije i tajne su ono na što također upućuje četvrta kuća. Njezin simbol je voda i to najčešće mutna voda ispod čije površine se kriju mnoge skrivene tajne – naročito obiteljske. Ovo polje zaduženo je i za poznavanje starih tradicionalnih znanja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.