Tragično podnose RASKID

Iako ste nekoliko dana ranije slagali najbolju drugaricu ili druga da ste izbrisale broj bivšeg, ipak niste imali srca da to zaista i učinite.

Kažu da nada umire poslednja, a vi na to volite i da se oslonite pa kada ga sretnete u trgovini ili noćnom klubu, osećate navalu emocija i proživljavate u glavi vašu vezu.

Mislite da će ovaj put biti drugačije pa se ipak odučujete na pružanje druge šanse. Zvuči vam poznato? Možda onda prepoznate i svoj horoskopski znak koji upravo ova karakteristika obeležava, što zbog nostalgije, što zbog romantike.

Rak i Ribe
Ako ste rođeni pod jednim od ova dva horoskopska znaka, morate priznati da dopuštate da nostalgija vlada vama. Parfem, TV serija, pesma…

Sve ove stvari podsećaju vas na dobra stara vremena s bivšom ljubavi pa zaboravljate na razlog prekida i pokušavate da obnovite nešto što je propalo s razlogom.

Volite da ostanete u svojoj sigurnoj zoni, čak i kada znate da ste u njoj doživeli i loše stvari poput varanja i učestalih svađa.

Iako zvuči teško i neizvedivo, morate da se potrudite i ne dopustite emocijama da upravljaju vašim zdravim razumom jer ćete samo tako biti povređeni, i to višestruko.

Bik i Vaga
Rođeni u znaku Bika i Vage takođe ne vole da napuštaju svoju sigurnu zonu. Ali ono što vlada Bikovima i Vagama je romantika, a ne nostalgija. Želite da verujete da se za srodnu dušu treba potruditi i opraštati im šta god da učine.

To je ono što vas neprestano vraća bivšim ljubavima jer volite da se vidite u ulogama Romea i Julije.

Ne smete sebi da dozvolite da vas u ovakvim situacijama savladaju osećaji i da vam sigurna zona predstavlja jedino utočište jer je to, zapravo, jedino mesto sa kojeg bi trebalo što pre da bežite.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.