„TI SI BRUKA ZA ŽENSKI ROD!“ Usred emisije uključila se ONA i osula brutalnu paljbu po Dragani Mitar!

Drvljem i kamenjem na nju!

U sinoćnoj emisiji „Zadruga – Narod pita“ gost je bila Dragana Mitar. Ona je govorila o različitim temama vezanim za popularni rijaliti, ali nije bila lišena ni neprijatnosti. U jednom trenutku, u program se uključila gledateljka koja joj nije bila nimalo naklonjena. Ona je osudila ponašanje Dragane Mitar, rekavši, čak, da je ona „bruka za ženski rod“.

– Ona je žena imala priču sa nekoliko ljudi. Pričalo se samo o njenim švaleracijima. Dete koje ima tri godine treba da bude uz majku, a ne da mu majka ide u rijaliti. Ona je bruka za ženski rod po mom mišljenju. Je l’ ona nešto normalno uradila, je l’ nešto skuvala? Ona samo priča o Ša i Pavlu. Ona je pokazala ko je i šta je. I posle „Zadruge“ je otišla da se provodi na moru, umesto da čuva dete – rekla je jedna gledateljka.

– Nema potrebe da se pravdam. Dete mi je došlo na more, ali zašto bih ga medijski eksponirala? I ovo je previše što sam iznela u „Zadruzi“, kasnije mi se obilo o glavu. Ubuduće ću manje pričati istinu, a više laži – bio je Draganin komenta na gledateljkinu izjavu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.