DRAGANINOM MUŽU ISTEKLA ZABRANA PRILASKA! Nakon PROGANJANJA na moru, posetio je u stanu i UCENIO OVIM!

Otvorila dušu.

Sinoć je Ognjen Nestorović ugostio Draganu Mitar u studiju u Šimanovcima. Ova bivša učesnica je doživela pakao u privatnom životu nakon napuštanja Imaginarijuma.

Dragana je otkrila kako je izgledao njen susret sa suprugom Sinišom Dragutinovićem na moru. Podesćamo, Siniša je dobio zabranu prilaska Dragani zbog nasilja u porodici, a ta zabrana je istekla. Oni su se videli juče prvi put nakon što je zabrana istekla.

– Ja sam prvo bila šokirana. Ne znam zašto bi letovao negde gde mu letuje bivša gospođa, meni bi to bilo poniženje. Letovati na istom prostoru, biti na istim plažama, slikati se u istim pozama. Čula sam neku priču da je bio agresivan prema nekom novinaru. Ja se nikad ne bih pojavljivala sa nekim, mislim da je to ružno za osobu sa kojom si bio. To je iskreno dno dna. Ja sam sa Oljom bila u butiku, bile smo na kasi, on je ušao sa njom, ona je proletela kroz čiviluke, on se osmehnuo, i onda smo Olja i ja odmah izašle iz radnje – rekla je Dragana pa dodala:

– Žena mi se jedna javila, rekla mi je da ih je videla u restoranu, da su se raspravljali i delovali su nervozni. Verovatno joj se pravdao jer je naišao na mene. Ja se nisam plašila. On je ušao u tu prodavnicu kao da je osvojio Budvu, k*rčevito ponašanje, kako su naleteli na mene odmah su skrenuli u jednu uličicu. Treći put sam ih srela, nisam ih videla jer nisam nosila naočare. Zadnji put smo bili u istom kafiću, oni su čekali mesto da sednu. Taj čovek kao da želi nasilno da ga ja vidim srećnog. Mene to niti pogađa, niti me potresa. 16. je istekla mera zabrane prilaska. Jutros je bio naš prvi susret. Čuli smo se telefonom, rekao je da će doći u 10. Došao je u pola 9 sa svoje dve ćerke iz prvog braka – otkrila je detalje susreta, pa nastavila:

– On mi je ponudio da povučem krivičnu prijavu, s tim što bi on povukao starateljstvo nad Jovanom. Ja sam rekao da neću, jer nema šanse da se dogovorimo. Jednom sam prešla, videla sam da to ne može tako. Rekla sam mu vidimo se na sudu. Unervozila sam se kad smo pričali. Ja sam mu rekla da može da vidi dete kad hoće, on je izjavio: „Videću ga kad bude imao 18 godina“, i to je čovek koji traži starateljstvo. On je prema svom detetu kao neko drvo. Sedam godina sam živela sa njim, ali ja ovog čoveka ne poznajem. Promenio je kompletno ponašanje, šokirana sam što je radio neke stvari dok sam bila u rijalitiju, to je bila bolesna ljubav, verovatno zbog toga. Ne verujem da neko može nekome toliko da napakosti – otkrila je Dragana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.