THCF

Srpska hip hop grupa čiji su članovi Stefan Gligorijević i Borko Vujičić.

Borko Vujičić

Borko Vujičić Bore je rođen 1985. godine u Beogradu. Sa 14 godina je počeo da se bavi rep muzikom. Zajedno sa prijateljima je osnovao grupu THC la Familia. 2003 godine grupa je imala prvi nastup u Domu omladine u Beogradu. Posle puno truda i rada uspeli su da u maju 2007. godine objave svoj prvi album za „Bassivity/Mascom Music“. 2008. godine Stefan i Bore snimaju novi album „Majmun Idzuo“. U martu 2009. godine se pojavljuje album i izdvaja se pesma „Trenerka Stil“ po kojoj su i stekli popularnost. Borko Vujičić prilikom ulaska na „Farmu“ za sebe je rekao da su mu mane što je lenj, impulsivan i ishitren i da na „Farmu“ ulazi radi promovisanja rep muzike.

Stefan Gligorijević

Stefan Gligorijević je rođen 28.12.1985. godine u Beogradu. Bavi se rep muzikom i član je grupe „THC la familia“. Zajedno sa Borkom Vujičićem i DJ Senkom je osnovao grupu. 2007. godine je izdao prvi CD, da bi kasnije 2009. izdao i drugi. U medjuvremenu DJ Senka je napustio grupu tako da sada „THC la familiu“ čine Stefan i Borko. Sarađivali su sa puno domaćih rep izvodjača i prilikom ulaska na „Farmu“ je izjavio da „nema mane i da biti reper je teško“. Na „Farmu“ ulazi da bi se odmorio i pokušao da pobedi. Moto mu je „Sila boga ne moli“, a na „Farmi“ je i zbog promovisanja rep muzike.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.