„Teško mi je palo!“ Sandra Afrika NIKAD ISKENIJA, otkrila SVE o vezi sa Volkovim!

Nije moga ovo da mu oprosti!

Veza između pevačice Sandre Afrike i fudbalera Vladimira Volkova još uvek nije dobila svoj eipilog. Naime oni vrlo često raskidaju, ali se i mire, a ona je sada otkrila i pravi razlog za to.

– Joj, pa ne znam. Raskidamo, mirimo se. Mislim…ja sam devojka koja neke stvari ne može da toleriše. Čoveče, mnogo riba oko njega, ja to ne mogu da podnesem. To što imam hoću da bude samo moje. Jedanaest godina sam bila u vezi i nisam imala tih problema. Nisam od onih koje će da sede kući i da govori kako me ne zanima gde je i sa kim – kaže ona.

Ovo nije mogla da oprosti Volkovu.

– Nisam imala neki veliki razlog, zato sam se i mirila uvek. Tu su uvek neke poruke, smaraju, a on kao i svako muško, odgovara. Svaka poruka me zabolela. Po meni, trebalo je da iskulira ako je već sa mnom – dodaje.

Tajna njenog izgleda nije u estetskim intervencijama već u ovoj rutini.

– Ja sve što radim je najnormalnije, ništa specijalno. Ja imam frizerku 15 godina, ne menjam je uopšte. Šišam se redovno, idem kod kozmetičarke, samo neki tretmani. Ne koristim kreme nikako, trudim se samo da treniram što više. Ne pazim šta jedem, slatkiše ne volim. Mislim da je sve to do genetike, jer ja ne spavam noćima, tako funkcionišem. Ja sam jedino grudi uradila, mislim da nisam preterala. Meni je to smetalo zbog haljina, lepše je kad ih imaš. Ostalo ne bih nikad – kaže ona.

Ove godine joj se nije ostvarilo da postane majka, ali to je njena novogodišnja želja.

– Jedino što bih volela je da se ostvarim kao majka. Tu mora da dosta nekih stvari da se uklopi i da zajedno prođete kroz mnogo što šta, da bi se to desilo – kaže ona.

Pevačica nosi konac oko vrata protiv uroka.

– To nosim i na ruci i na nozi. To nosim protiv nekog uroka, ne verujem u te stvari preterano, ali imam trip kad mi neko kaže da su mi prelepi nokti ili mi je super lice, a onda mi izađu bubuljice. Ne verujem u crnu magiju toliko, ali eto, protiv uroka.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.