Teodora kuka da nema novca,a solidno zarađuje

Ima posao putem Instagrama i naplaćuje reklame

Dok se putem društvenih mreža i u televizijskim emisijama žali da joj je teško bez nastupa i da joj je novac potreban, Teodora Džehverović zapravo ima i prihode sa strane.

Pjevačica je tokom posljednjih šest mjeseci, od početka pandemije koronavirusa, zarađivala putem reklama na svom Instagram profilu. Bivša zadrugarka nedavno se po drugi put našla na osudi javnosti zbog toga što je počela da nastupa po klubovima u Srbiji. Trn u oku mnogima je bio njen nastup u Smederevu u diskoteci, koja je bila prepuna, što je kršilo preporuke za rad lokala. Džehverovićeva je nakon toga otkrila da se ne osjeća nimalo krivom, ali i da joj je veoma neprijatno, kao i da je i njoj potreban novac jer niko u njenoj porodici ne radi. Jedan od oglašivača je želio saradnju s Teodorom, pa joj je putem Instagrama poslao poruku: “Pozdrav, Teodora. Da li ste za saradnju?” Samo nekoliko minuta nakon ponude Džehverovićeva je direktno odgovorila na poslovnu ponudu, i to sa svojim cjenovnikom koji se kreće od 500 do 700 eura.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.