Tanja Savić se čula sa sinom, baba mu rekla da joj spusti slušalicu

Pjevačica Tanja Savić razdvojena je od svojih sinova Maksima i Đorđa više od četiri mjeseca odnosno od trenutka kada je njen suprug, a njihov otac, Dušan Jovančević odveo dječake u Australiju bez njenog pristanka.

Iako se sa njima nekoliko puta čula, pjevačica otkriva da joj je sada i to uskraćeno.

„Ne mogu da se čujem sa sinovima. Bukvalno mi nije dozvoljeno da se čujem sa njima. Baš ste me pozvali kada sam pokušavala da dobijem decu. Zvala sam na Dušanov broj, ali on mi se ne javlja. Međutim, onda sam zvala na fiksni. Počela sam u poslednje vreme da zovem na fiksni. Kada mi bude stigao račun za telefon – neće mi biti dobro. Javio se moj stariji sin, uplašen. Nije znao ni ko zove. Onda je čuo moj glas i ja sam pitala što se niko ne javlja na tatin telefon, a on mi je odgovorio da tata nije tu i da je izašao negde napolje. I ja onda shvatam da me ignorišu svi živi. U tok trenutku čujem da baba dobacuje ‘Spusti joj slušalicu, molim te, zato što je ovo moj telefon’. Tada je Maksim u istom trenutku spustio slušalicu. Odmah sam pozvala opet, ali mi se niko nije javio“, ispričala je Tanja za portal Objektiv.rs i dodala:

„Vrši se tortura nada mnom. Ne znam zašto je to tako. Valjda su to geni. Ja to ne mogu da promenim, nažalost. Ali bitno mi je da svoju decu zaštitim od toga, od takvih manipulatora i napasnika. Pošto je majka ista kao i on… Ne znam. Daleko bilo da takvo nešto uradiš majci koja je na drugom kontinentu. To je kada neko podržava svoje dete bez obzira na to šta on uradi. Dete je dobro podržati u dobrim i racionalnim momentima, ali ovako nešto ja ne mogu da razumem.“

Na pitanje da li može od nekoga da sazna da li su joj djeca dobro, pjevačica kaže da to čuje po njihovom glasu kad u rijetkim slučajevima uspije da ih dobije.

„Deca su okej, čujem ja njima to po glasu. Ali vidi se da su izmanipulisani. Nisam stigla ni da pitam kako je Đorđe, verovatno spava jer ujutru ima trenig. Trenira fudbal“, objašnjava Tanja.

Sa Dušanom nije uspela da se čuje uopšte otkad ga je prijavila policiji da joj je oteo djecu, a uvjerena je da joj se ne javlja jer zna da će prvo tražiti da vidi sinove.

„Ne, Dušan se ne javlja. A ja drugi način da se čujem sa decom nemam… Šest, sedam puta sam pokušala da ga dobijem, ali ništa. Na kraju sam zvala na fiksni i čula sam babu svoje dece kako Maksimu govori da mi spusti slušalicu jer je to njen telefon. Ona to kaže za mene koja sam joj stavila kamere na kuću i sredila prozore… Užasno je sve ovo što se dešava. Ali ja se ne opterećujem, znam da ću iz ove priče izaći kao pobednik. Ovo je užas“, rekla je vidno potresena pjevačica.

Tanja je otkrila da čeka pravi trenutak da ode u Australiju i da se za sve savjetuje sa svojom advokaticom.

„Zvala sam ministarstvo, ali su mi odbili poziv. Što se tiče Australije, ja sve to mogu da pokrenem u smislu da policija ode u kuću i vidi kako su deca i šta se dešava sa njima. Ja još nisam dala saglasnost advokatu za to, jer smatram da bi to bilo stresno za decu. Ionako se priča da sam prijavila tatu, mogu samo da zamislim kakve su to priče njima u glavama… Ne bih ja tamo u kuću ušla više. Otišla bih u Australiju, ali mi je žao što ne mogu. Čekam da mi se oni iz Australije reći. Ako treba da putujem, putovaću. Ne verujem više nikome“, rekla je.

Ipak, pjevačica je optimistična i vjeruje da će uspjeti da vrati sinove. Sad, kad je odlučila sve da ispriča, priznala je da je od svih krila da ima problema u braku, da je izgubila prijatelje i da čak ni roditeljima nije pričala za svoje muke.

„Niko nije imao pojma šta ja preživljavam. Ni mama, ni tata. Dušan je mene potpuno izolovao. Krug prijatelja mi se smanjio. Na kraju sam, čak i te prijatelje što sam imala… Oni su se okrenuli protiv mene. Pomogli su mu da pobegne za Australiju i podržali ga. Pitala sam ih da li znaju gde su mi deca i kako su. Oni kažu ‘Ne znamo mi ništa’. Eto koliko ljudsko zlo može da ide. Mnogo je žena koje su slično preživele. Sada u ovoj situaciji javljaju mi se žene na Instagramu i prepričavaju mi svoje situacije. I kažu ‘Bog je sa nama’. I jeste, ali i mi žene moramo da se borimo. Ja znam da ću ja izaći kao pobednik. Samo treba vremena. Meni je advokatica rekla da je sve to jako teško jer mi nismo razvedeni“, rekla je.

Kako su je mnogo koleginice, kao što su Dragana Mirković, Indira Radić i Seka Aleksić, podržale, Tanja je imala potrebu da im se još jednom zahvali na tome.

„Videla sam da su me mnoge koleginice podržale i hvala im. I one su majke, a majke to razumeju“, izjavila je na kraju.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

LAV ŽELI UGLED, RIBE TRAŽE LJUBAV: Bez ovih stvari horoskopski znakovi NE MOGU DA ZAMISLE ŽIVOT!

Pročitaj →

NAJPERVERZNIJI ZNAK HOROSKOPA: Za njega ne postoji reč “ZABRANJENO” a svaka noć je NOVA AVANTURA

Pročitaj →

NEODOLJIVI: Ova tri znaka horoskopska znaka su najseksipilnija i najprivlačnija

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR 2020

Pročitaj →

6 ženskih osobina i postupaka koje će OTERATI svakog muškarca

Pročitaj →

Zašto su lepe i uspešne žene često same?

Pročitaj →

Ni slutili niste da je ovo lek za visok pritisak!

Pročitaj →

Smaragdno zeleni autfit

Pročitaj →

Trinaestomesečnoj Minji Matić je potrebna pomoć da bi otišla na lečenje u SAD

Pročitaj →

Taki bijesan na Maju zbog Janjuša i njenih grešaka

Pročitaj →

Lepa Lukić za dlaku izbjegla smrt

Pročitaj →

Batine su UVEK izraz roditeljske nemoći da smisli drugo rešenje za situaciju u kojoj se nalazi

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.