Kameron Dijaz: Bila sam ovisna o botoksu, nedostaje mi moje lice

Glumica Kameron Dijaz priznala je da je korištenje botoksa bila greška

„Kožu sam uništila lošom prehranom. U mladosti sam često znala kasno uveče naručiti najveći hamburger i bocu gaziranog pića. Zbog mršavosti sam mogla pojesti sve, ali to baš nije dobro podnosila moja koža. Bila je u prilično lošem stanju. Zbog toga sam odlučila posegnuti za botoksom’, rekla je Dijazova za američke medije a prenio Kurir.

„Samo dva odlaska na tretman bila su dovoljna da postanem ovisna o njemu. Ubijalo me to. Ne znam koliko sam ga puta ubrizgala, ali znam da je to bilo puno više nego što sam trebala. Botoks mi je promijenio lice na tako čudan način, da sam pomislila, ne, ne želim to, radije bih videla svoje lice kako stari, nego lice koje ne pripada meni“ ispričala je Dijazova koja sada ističe da joj je to bila najveća greška u životu.

Amerikanka je dodala da joj nedostaje lice koje je imala u dvadesetima, te da zbog botoksa jedno vrijeme nije mogla da pomijera jagodice.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.