Tanja Savić moli kolege za novac da ode po djecu u Australiju

Tanja Savić je više od pet meseci nasilno odvojena od sinova Maksima i Đorđa nakon postupka njenog još uvijek zakonitog supruga Dušana Jovančevića, koji ih je bespravno odveo u Australiju.

Kako pjevačica sama ističe, vrijeme je da stvari uzme u svoje ruke i suprotstavi se namjeri muža da je potpuno odvoji od djece.

Naime, ona je odlučila da ode preko okeana i vrati ih u Srbiju, apelujući na kolege s estrade da joj pomognu u toj borbi novčano. S obzirom na to da je izjavila da je muž okrenuo djecu protiv nje, isplanirala je da spakuje kofere i uputi se u Australiju.

„Da nije korone i cele situacije koja mi se desila sa novcem, davno bih ja bila tamo. Nisam neko ko praktikuje da moli za bilo kakvu pomoć, ali sam prinuđena da bih što pre sakupila novac za odlazak u Australiju. Zamolila bih sve kolege koje su u mogućnosti da mi pozajme novac, a celokupan iznos vratiću od nastupa. Uzdala sam se u njegovu dobru volju, ljudskost, zakon. Ne kažu džaba da je pravda spora, ali videćemo da li je dostižna. Pričam sa mojima i jedino rešenje koje vidimo trenutno je da odem u Australiju i borim se za decu“, rekla je ona za medije i dodala:

„Da će biti lako – neće sigurno, ali ja drugo rešenje nemam. Nažalost, mislim da u ovakvoj situaciji samo majke mogu da me razumeju. Videću od koga da pozajmim pare, nije to mala suma, pa ću da vraćam od nastupa. Nadam se da će ih biti“, rekla je pjevačica.

Savićeva je zaključila da se već vidi razliku u ponašanju njene djece i da je bolje da drastične mjere preuzme sada, dok ne bude previše kasno.

„Deca su već pod njegovim uticajem, kad uspem da ih dobijem, sve su uzdržaniji i hladniji. On može da radi s njima šta hoće i da ih usmerava kako hoće. Ne smem da čekam, pa da bude kasno za sve“, zaključila je pejvačica.

Hitno zakazala nastupe
Kako su pjevači i pripadnici srpske šou-biznis scene počeli masovno da zakazuju nastupe uprkos korona virusu, tako je i Tanja odlučila da hitno zakaže što veći broj nastupa ne bi li zaradila što više novca za sinove.

„Kontaktirali su sa vlasnicima nekoliko klubova u dijaspori, ali i u Srbiji. U skladu sa mogućnostima popuniće kapacitete, a zbog celokupne situacije svi su s mnogo razumevanja Tanji pružili podršku i u vidu povišice za nastupe, te se zbog ovog vida popularnosti cena gotovo udvostručila u odnosu na prethodni period. Veliko interesovanje među publikom vlada već nekoliko dana pred njen nastup u Beču i Beogradu i svi kapaciteti u skladu sa merama zaštite biće popunjeni“, otkriva Tanjina koleginica.

Dušan joj oteo preko 50.000 evra
Pored toga što je muž Dušan Jovančević odveo njihove maloljetne sinove u Australiju, on joj je ukrao i ušteđevinu od preko 50.000 evra, koja bi joj u ovim teškim momentima pomogla da odmah otputuje na Gold Kost. Alarmirani su državni organi, a pjevačica se odvažila i da se oglasi u medijima da je cijeli postupak odvođenja njenih sinova Dušan detaljno isplanirao, te i lažirao saglasnost da Maksim i Đorđe mogu da otputuju uz Tanjino odobrenje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kako na vrijeme prepoznati urinarnu infekciju

Pročitaj →

11 bež komada iz H&M-a za početak godine prepun stila

Pročitaj →

Načini na koje školovanje dece od kuće može uticati na vaš brak

Pročitaj →

Beauty trend za 2021. godinu

Pročitaj →

Prelepe monohromatske zimske odevne kombinacije

Pročitaj →

Indijanski dud – Noni

Pročitaj →

Moderna klizna vrata ambara

Pročitaj →

Jogijski doručak – bogati izvor energije iz male zdjelice

Pročitaj →

Pohovane punjene šnicle

Pročitaj →

4 razloga zašto kašica od rižinih pahuljica nije dobra za bebe

Pročitaj →

3 znaka obdarena nevjerojatnom intuicijom

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JANUAR 2021

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.