Pomozite djeci da dodatno razviju svoja znanja i vještine

BrainArt CENTAR nastao je kao spoj dugogodišnjeg iskustva, stručnog znanja u radu s predškolskom djecom i mladosti pune entuzijazma, te želje za osobnim razvojem za pomoć i dobrobit djece.

Želja nam je da budemo dio pozitivnih promjena u društvu. Stručan pristup prepoznavanju i razvoju dječjih potencijala omogućuje im da se neometano razvijaju, iskoriste svoj talent i što duže ostanu bezbrižni. Zato nam je važno biti ovdje i sada za njih. Ulagati u njih, usmjeravati ih ka pozitivnim vrijednostima, jačati ih u svim segmentima.

BrainArt CENTAR kroz brainobrain edukaciju, likovne radionice i edukativno,kreativne i zabavne rođendane otvoren je za djecu od 4–14 godina. Svojom vedrinom, podrškom i stručnim znanjima pomažemo djeci u razvoju njihovih znanja i vještina, jačanju kompetencija s ciljem cjelovitog razvoja i pripreme za cjeloživotno učenje.

Ovdje smo ne samo radi djece već kao pomoć u odgovornom roditeljstvu, savjetima i podrškom. Svojim djelovanjem BrainArt CENTAR omogućuje roditeljima da bezbrižno odvoje vrijeme za svoje potrebe – vježbanje, kupovinu, druženje i sl. Za to vrijeme mogu biti opušteni jer su im djeca u sigurnim, odgovornim rukama stručnog tima BrainArt CENTRA i vrijeme provode na kvalitetan i zabavan način u društvu svojih vršnjaka učeći kroz zabavne i edukativne radionice razne nove korisne vještine.

Brainobrain edukacija
Inovativni dvojezični međunarodni program namijenjen djeci od 4 do 14 godina, koji se temelji na posebnim metodama i tehnikama u svrhu aktivacije cijelog kapaciteta mozga, a time razvoja kognitivnih sposobnosti i socio-emocionalne inteligencije. Brainobrain program je metoda učenja koja je osnovana 2013. godine od kada se počela širiti i provoditi u cijelom svijetu.

Brainobrain je prepoznat i priznat od strane nadležnog Ministarstva znanosti i sporta Republike Hrvatske koje je donijelo i izdalo rješenje s pozitivnim stručnim mišljenjem o metodi.

Program se temelji na pozitivnim ljudskim vrijednostima i moralnim načelima čime utječemo na kvalitetu osobnog razvoja. Brainobrain program osnažuje djecu kako bi se razvila u samosvjesne, odgovorne ljude otvorenog uma za nove ideje i znanja, lidere (vođe) svoga života. Koji će pozitivnim razmišljanjem, kreativnim slobodnim izražavanjem, poštovanjem i uvažavanjem različitosti i tuđih kvaliteta i vrijednosti, svojim djelovanjem biti uzor drugima i tako biti nosioci pozitivnih promjena u društvu.

Uspješnost Brainobrain programa temelji se na sinergiji alata i tehnika čime uspješno potičemo i razvijamo dijete na cjelokupnoj razini:
Abakus – drevno azijsko računalo
NLP – Neuro Lingvističko Programiranje
Neurobika – vježbe i igre za razvoj mozga
VAK stilovi – učenje pomoću vizualnog, auditivnog i kinestetičkog kanala

Dobrobiti programa
Poticanje matematičkih sposobnosti, lakše i brže snalaženje u matematici
Povećanje brzine obrade informacija
Fokus
VAK (Vizualno Auditivno Kinestetičko) – metoda učenja kroz Abakus
Jačanje koncentracije i pažnje
Razvoj aktivnog slušanja
Povećanje memorije, vizualizacije i mašte
Razvoj brzog čitanja te obavljanje više radnji odjednom
Socijalne vještine (komunikacija, timski rad, samo prezentacija, samopouzdanje, razumijevanje tuđih potreba i vrijednosti, itd

Likovne radionice
U BrainArt CENTRU kroz likovni program Mali umjetnici, djeca uče osnovne tehnike likovnog izražavanja.
Koristeći sve likovne materijale imaju mogućnost stvaranja svojih kreativnih kombinacija kroz eksperimentiranje s raznim likovnim tehnikama u jednom od projekata likovnog programa BrainArt CENTRA.

Naš svijet pun je boja, nijansi, šara, linija, oblika, različitih dimenzija. U njemu smo sretni i opušteni. Svatko tko nam se pridruži svojom maštom pomaže da naš svijet malih umjetnika bude još ljepši i posebniji. Kroz likovnost dijete ima mogućnost izraziti svoja iskustva, doživljaje, znanja, ideje.

Stvaralački će se izraziti kada im omogućimo da budu ono što jesu, kada mogu gledati i vidjeti na svoj način, kada imaju pravo na individualno izražavanje i stvaranje. Bavljenje umjetnošću i kreativnim stvaralaštvom od rane dobi omogućuje djeci da kroz razvoj mašte, intuicije, nadahnuća razviju profinjene karakterne osobine s osjećajem za lijepo i estetiku.

BrainArt CENTAR omogućuju djeci da kroz likovne radionice:
otkrivaju i jačaju svoje pozitivne osobine
istražuju sebe i svijet oko sebe
jačaju imaginaciju i kreativno mišljenje
jačaju koncentraciju, samopouzdanje, samostalnost
razvijaju osjećaj za prostor, ravnotežu, sklad likovnih elemenata
razvoj okulomotornih sposobnosti
stječu nova prijateljstva
oslobađaju se napetosti i blokada
postižu socio – psihofizičku ravnotežu koja omogućuje kvalitetniji život

 

Edukativno, kreativni i zabavni rođendani
BrainArt CENTAR najbolji je izbor za zabavu kroz koju će emocionalne boje dugo ostati utisnute u srcu djeteta i time rođendani ostati u nezaboravnom sjećanju.
Proslava rođendana u BrainArt CENTRU je igra kroz koju dijete uči, razvija se i otkriva sebe i svijet. Stručno osmišljenim i vođenim edukativnim igrama, rekvizitima i sadržajima djeca razvijaju vještine na svim razinama (motoričke, emocionalne, kognitivne, socijalne i govorne) te jačaju samopouzdanje.

Organiziramo kreativne, edukativne, glazbene rođendane. Proslava se odvija u cijelom prostoru BrainArt CENTRA tako da djeca „putuju“ prostorom, kroz maštovitu i tematsku igru, pronalaze edukativne i zabavne zadatke koje trebaju timski riješiti ili izvršiti. Svaki riješeni zadatak dio je čarobne riječi koja vodi dijete do cilja. „Putujući“ kroz splet nezaboravnih, veselih i zabavnih igara djeca su poticana stručnim vodstvom.

Gitarom i edukativnim, ritmičkim, melodioznim pjesmicama kroz šalu ulazimo u svijet zvukova i glazbe. Povezujemo melodiju i ritmički pokret kojim se potiče razvoj lijeve i desne polutke mozga kod djece. Preko riječi melodioznih pjesama djeca upoznaju i usvajaju pozitivne ljudske vrijednosti. Imaju priliku pokazati svoje glazbene vještine pjevajući s mikrofonom uz ozvučenje i pratnju gitare kao i razvijati svoje plesne vještine – vođenim ritmičkim pokretima uz odabrani disco mix ili ples u slobodnom stilu.

Potičemo kreativnost kroz likovno stvaralaštvo povezujući rad s različitim materijalima, likovnim tehnikama i poticajnom umirujućom instrumentalnom glazbom što nas vodi u unutarnji svijet stvaralačkih mogućnosti.
Organiziramo i kombiniramo zabavne i timske igre brzine, spretnosti, koordinacije, kombiniranja, „mozganja“ i stvaralaštva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

SNAŽNA ŽENA NA TRPI SLABIĆE: ODLIKE ŽENE KOJA MOŽE DA OSTVARI SVOJE SNOVE…

Pročitaj →

Žao mi je morala sam izabrati sebe umesto tebe

Pročitaj →

Otkriće u liječenju raka debelog crijeva

Pročitaj →

Modeli Plus size prošetali pistom u Milanu

Pročitaj →

Podsetnik Važan svakom roditelju

Pročitaj →

lice Osvježite pilingom od kafe

Pročitaj →

Trend Jesenji stil Modni u smeđim tonovima

Pročitaj →

Čudotvorno djelovanje aloe vere na zdravlje

Pročitaj →

NEOBIČNA DRVENA KOLIBA U VELSU

Pročitaj →

Avokado, banane i meso su neke od namirnica koje nisu dobre za vaše bubrege

Pročitaj →

Jovana Ljubisavljević se obratila dečku i ocu

Pročitaj →

Anđelo Ranković posjeduje u telefonu zanimljive Teodorine fotke

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.