Studentkinja (27) Prodala Nevinost Na aukciji

Mnogi su podržali Elizabet na ovom putu i nisu je osuđivali. Naprotiv, sa mnogih strana stizale su joj poruke da ima pravo da sa svojim telom radi šta hoće. Međutim, niko od njih nije ni slutio šta se u stvari krije iza ove priče

Devojka koja se predstavila kao Elizabet Rejn, o kojoj se nije znalo ništa sem da je 27-godišnja studentkinja medicine, odlučila je da proda nevinost kako bi platila sebi školovanje. Na internet aukciji je njena nevinost dostigla neverovatnih 801.000 dolara!

„Za slučaj da još uvek niste upućeni, ja sam senzualna, odličnog izgleda, obrazovana i harizmatična Amerikanka. Da li sam vam spomenula da sam devica? Da, tako je: a sada sam donela smelu (ali ne i nepromišljenu) odluku da svoju nevinost prodam na aukciji. Nadam se da sam vas zaintrigirala“, napisala je Elizabet na svom sajtu.

Nakon završene aukcije, cena njene nevinosti dostigla je 801.000 hiljadu dolara, a Elizabet je preduzela sve neophodne mere opreza tokom „prodaje“, kako bi osigurala sebi bezbednost i da bi izbegla stres. Iznenađujuće, ali mnogi su podržali Elizabet na ovom putu i nisu je osuđivali. Naprotiv, sa mnogih strana stizale su joj poruke da ima pravo da sa svojim telom radi šta hoće.

Međutim, niko od njih nije ni slutio šta se u stvari krije iza ove priče. Nakon završetka aukcije, Elizabet je počela da menja mišljenje i pooštrila je svoj stav, piše britanski Metro.

Više me ne zanimaju pare. U pitanju je to kako društvo nastavlja da kontroliše seksualnost žena vezujući je za ženski moral“, nedavno je napisala Elizabet. Sprdnja ili nešto više – mnogi su se zapitali, a evo šta im je ona poručila:

„Obaveštavam vas da uslovi aukcije neće biti ispunjeni. Uz podršku mog menadžmenta i najvećih ponuđača, odlučila sam da stavim tačku na ovu nesrećnu epizodu i da se fokusiram na studije. I dalje imam jaka uverenja po pitanju nevinosti, prostitucije i prava žena da rade šta god hoće sa sobom, ali školovanje mi je prioritet (kao što mi je bilo celog života). Više me nije briga za aukciju. Ovu odluku sam lako donela“, napisala je Elizabet

Ova njena poruka izazvala je gnev svih koji su mesecima pratili šta se dešava sa njom, jer je privlačila pažnju medija prodavajući nevinost, a zatim se preko noći povukla. Da li zaista samo želela da bude u centru pažnje, ili da na ovaj način predstavi problem ženske seksualnosti u današnjem društvu – ne zna se, niti će u skorije vreme da se sazna, jer njen sajt više ne postoji.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

PRIJE 7 GODINA SAM SE UDALA ZA 11 GODINA STARIJEG MUŠKARCA KOJEM JE SUPRUGA UMRLA

Pročitaj →

OTIŠLA SAM U ŠVICARSKU DA ČUVAM NEKO DIJETE

Pročitaj →

Kontrolirajte zdravlje svojih zuba i desni

Pročitaj →

Top komad koji ide uz sve

Pročitaj →

Savjeti kako mališanima osigurati prostor za prve korake

Pročitaj →

Najdjelotvornije prirodne maske za lice

Pročitaj →

Moderni i seksi pleteni setovi

Pročitaj →

Macina trava olakšava put do potomstva

Pročitaj →

SAVREMEN DOM SA ČAK 16 RAZLIČITIH PODNIH NIVOA

Pročitaj →

ČORBA PUNA ZDRAVLJA

Pročitaj →

TJESTENINA U UMAKU OD CRVENE PAPRIKE

Pročitaj →

Plakanje je uvijek poziv upomoć

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.