12 Obaveznih Saveta Od Majke Za ćerku!

Nauči da kažeš ne, brini o unutrašnjoj lepoti, shvati da je lepa žena ona koja blista i pleni svojom ličnošću, a ne samo fizičkim izgledom. Ne dozvoli da izgubiš sebe zbog muškarca i nikada nemoj da se upoređuješ sa drugima, neke su od mudrih rečenica koje bi trebalo da pripremite za ćerku

Ta vaša mala mezicima od pačeta postaje prelepi labud, koji ima puno snova u životu, a vi želite da joj pomognete svojim iskustvom i podrškom. Ako vam se nekada po glavi mota milion saveta, ali ne znate kako da ih prenesete na pravi način, mi vam pomažemo sa predlozima šta i kako da poručite vašim ćerkama.

Materijalne stvari te neće učiniti srećnomU trenutku dok žudiš za nekim cipelama ili torbom, verovatno nećeš biti srećna dok to i ne dobiješ. Ali, ne zaboravi da te stvari u jednom trenutku postanu demode. Istinski ćeš biti ispunjena tek kad naučiš da ceniš ono što već imaš, a odnosi se na ljubav i sitnice koje te čine srećnom.

Brini koliko si lepa iznutra
Sasvim je u redu da se trudiš da uvek izgledaš lepo. Ali ako je to sve što te zanima, onda nisi na pravom putu. Ne zaboravi da prava lepota dolazi iznutra. I ne, to nikako nije glupa i otrcana fraza. Lepa žena je ona koja blista, jer je zadovoljna i pleni svojom ličnošću.

Nemoj izgubiti sebe zbog muškarcaCilj zabavljanja jeste da se pronađe muškarac kome ćeš se svideti onakva kakva jesi. Nemoj se pretvarati da si luda za fudbalom, Formulom 1, filmovima ili igricama koje igrate samo zato što je to njemu super. Isto tako se nemoj pretvarati da ne gledaš romantične filmove jer je to njemu dosadno. Žrtvovanja za vezu mora da postoje, ali nikada nemoj da izgubiš sebe. Muškarac koji te voli prihvatiće tvoje pravo lice.

Nauči da kažeš NE
U ovom svetu moraš da naučiš da se boriš sa ljudima, i ne smeš pred svima da spuštaš glavu, već pokaži svoj stav. Suptilno, ženstveno, intelginetno, ali stavi im do znanja da imaš svoje JA. Često ćeš biti suočena sa mnogim teškim izborima. Zato uvek poslušaj onaj glas u glavi koji ti tiho, ali uporno ponavlja da ono što radiš možda nije u redu. I nauči kada i kome treba da kažeš NE.

Ne upoređuj se sa drugima
Možda ti se ovo neće dopasti, ali uvek će neko biti lepši, talentovaniji, uspešniji ili bogatiji od tebe. Ali, to nikako ne znači da je ta druga osoba bolja ili srećnija. Život nije takmičenje nego putovanje i zato ga proživi na najlepši način.

Prijateljice će ti ulepšati životKad jednom nađeš pravu prijateljicu, odanu i punu poverenja, čuvaj je kao nešto najvrednije u životu. Muškarci dolaze i prolaze, ali prava prijateljica biće sa tobom do kraja života, u dobru i u zlu.

Upoznaj svoju baku
Zapitaj se da li baki posvećuješ dovoljno vremena? Ona ima mnogo životnog iskustva i bila bi šteta da ne naučiš nešto od nje. Tužna istina je da ona neće biti zauvek pored nas – zato ne propusti priliku da je upoznaš dok još imaš vremena.

Prvo moraš voleti sebe
Nećeš se svideti baš svakome ako se ne dopadaš sama sebi, i to je normalno. Žene često opsesivno žele da ih svi prihvate, ali je to nemoguće. Jedina osoba koja te apsolutno mora voleti u svakom trenutku si ti sama.

Seks mora biti zabavan
Ne treba žuriti sa seksom, ali kad se budeš osećala potpuno spremno, zapamti – on treba da bude zabavan i lep. Ako partneru nije stalo do toga da se osećaš lepo, onda on nije dobar izbor za tebe.

Nije svaki problem kraj svetaAko svako razočaranje sa kojim se sretneš budeš doživljavala kao najveći udarac u životu, nikom nećeš biti simpatična. Zato gledaj stvari iz drugačije perspektive. Kad se suočiš sa problemom, zapitaj se da li će ti to zaista biti toliko važno i za pet dana (meseci ili godina). Ne gubi živce na nebitne stvari.

Reci šta misliš
Kad imaš mišljenje o nečemu ili kad osećaš da se neko ne odnosi pošteno prema tebi, reci to glasno. Reaguj na nepravdu. To je tvoje pravo i tvoja obaveza. Možda ćeš time nekome dići pritisak, a možda ćeš ga i impresionirati. I jedno i drugo je sasvim u redu.

Iako se nekad posvađamo – moja ljubav je bezuslovna!
Biće dana kad ćeš me zbog nečega mrzeti i kada se nećemo najbolje slagati, ali ne zaboravi da te ja, tvoja mama, u svakom trenutku najviše volim i da ću uvek biti tu za tebe. Dok god dišem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

PRIJE 7 GODINA SAM SE UDALA ZA 11 GODINA STARIJEG MUŠKARCA KOJEM JE SUPRUGA UMRLA

Pročitaj →

OTIŠLA SAM U ŠVICARSKU DA ČUVAM NEKO DIJETE

Pročitaj →

Kontrolirajte zdravlje svojih zuba i desni

Pročitaj →

Top komad koji ide uz sve

Pročitaj →

Savjeti kako mališanima osigurati prostor za prve korake

Pročitaj →

Najdjelotvornije prirodne maske za lice

Pročitaj →

Moderni i seksi pleteni setovi

Pročitaj →

Macina trava olakšava put do potomstva

Pročitaj →

SAVREMEN DOM SA ČAK 16 RAZLIČITIH PODNIH NIVOA

Pročitaj →

ČORBA PUNA ZDRAVLJA

Pročitaj →

TJESTENINA U UMAKU OD CRVENE PAPRIKE

Pročitaj →

Plakanje je uvijek poziv upomoć

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.