Stručnjaci kažu da SAMO OVA FRIZURA pristaje baš svakoj ženi, bez obzira na gustinu i dužinu kose, i ODUŠEVLJENE SMO: Glamurozno, a lako!

Bob frizura je frizura godine, i to već svi znamo, a istu trenutno nose neke od najlepših žena, koje su žrtvovale svoje duge kose zarad ovog trenda… Tako se primera radi bobom trenutno diče Kim Kardašijan, Olivija Kulpo, Ivanka Tramp, Dua Lipa, Kaja Gerber, Demi Lovato,…

No, kada je reč o tipu frizure, a ne dužini kose, jedna je pobedila sve druge, a stručnjaci tvrde da je praktično jedina koja pristaje baš svim ženama.

Reč je o zalizanoj kosi!

Tekstura kose je krivac za to da li će nam neka frizura pristajati ili ne, ali kod zalizane kose tog problema nema – preparati će je lako ukrotiti i dati potrebnu formu, bez obzira imate li gustu ili retku dlaku.

Kod ove frizure je dobro što se može prilagoditi različitim prilikama, pa može izgledati fensi i luksuzno, ali i urbano i kežual.

Premda izgleda komplikovano, možete je lako i same napraviti, ali imajte na umu da će vam biti potreban dobar vosak i lak za kosu, kao i ukosnice.

Sve što je potrebno jeste da kosu namestite na stranu na koju želite, a potom na ceo deo koji želite da „prilepite“ uz glavu stavite dosta voska za kosu. Zatim uzmite tanke ukosnice i postavite ih tako da drže deo kose koji želite da bude zalizan, i ne zaboravite zadnji korak – naprskajte kosu lakom, to će joj pružiti dodatnu čvrstoću i dugotrajnost.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.