AU! Legendarni voditelj PEJA isprozivao Ognjena: „On pokušava da bude ja, ali…“ Šta će reći Amidžić?!

Šok intervju!

Voditelj koji se proslavio vodeći emisju „A što ne bi moglo?“, Zoran Pejić Peja, bio je jedna od glavnih zvezda na početku osme sezone „Parova“, koju će voditi zajedno sa Anđelom Lakićević, Jelenom Maćić, Jovanom Jeremić i Vesnom Vukelić Vendi.

– Emisija „A što ne bi moglo?“ je moja lična karta. Tu sam se šalio i uvek smo mogli da čujemo dobru pesmu, a sada ćete videte i kako se snalazim vodeći „Parove“ – rekao je Peja komentarišući svoj novi angažman, a onda je otkrio i zašto nije prihvatio da u rijaliti uđe kao učesnik.

– Zato što sam mnogo kapara za svadbe i razna druga veselja uzeo i trebalo bi to da vratim. Prosto, moram ljudima da odem na veselja i ispoštujem to što su mi dali unapred novac. Do juna imam pogođene proslave. Zamislite ako bih sad morao da vratim te pare koje sam uzeo? Pa ja sam to potrošio, odakle da vratim?

Peja je u intervjuu komentarisao i rad svog mlađeg kolege Ognjena Amidžića.

– Odličan je momak, lepo radi svoj posao i jako je popularan. Kvalitetna mu je emisija, dolaze mu sjajni gosti. Međutim, koliko god bio dobar u tome, nije jedinstven. Čini mi se da malo kopira moj i Minimaksov način rada, pokušava da bude ja, ali ja sam jedinstven. Iako nam emisije nemaju isti pravac, jer on malo uzima od rada Minimaksa i stranih voditelja, očigledno ima svoje idole. Ja sam više vezan za estradu i muziku. Treba biti svoj – rekao je Peja, a na pitanje da li je pratio Minimaksov rad, odgovorio je na sledeći način:

– Kako da ne, on je kralj. Jedinstven, unikatan, šaljiv. Bio je nedostižan i niko neće stići njegov humor, koji je pokazivao na jedinstven način.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.