Stoja neće da se miri sa Radom Manojlović

Sukob je počeo zbog Haris Berkovića, jer mu je savjetovala da je Rada stara za njega

Rada Manojlović i Stoja Novaković su svojevremeno vodile medijski rat, nakon što je Novakovićeva rekla Harisu Berkoviću da mu treba mlađa djevojka, te da je ona “matorka”.Rada je prije nekoliko meseci javno rekla da nema problem sa Stojom i da sebi zamjera što se na nju javno žalila, Novakovićeva navodno nema namjeru da se miri sa mlađom koleginicom.

Naime, Stoji je neko nedavno predložio da se čuje sa Radom i da sjede s njom, te da o svemu otvoreno popričaju. Posebno su joj to navodno sugerisali jer je i sama Rada spustila loptu i javno rekla da nema ništa protiv Stoje, međutim folkerki ne pada na pamet da se time bavi.

– Stoju to ne zanima, samo je odmahnula rukom i rekla da je ne interesuje ko šta priča. Čak je dobacila da joj Rada ne treba ni za sto života i dodala da može da priča o njoj šta god hoće – rekao je izvor a Rada je prije nekoliko meseci izjavila da je bila mlada kada je javno istupila protiv Stoje.

Ja se osjećam loše zbog toga, nisam osoba koja se svađa ili kaže da joj nešto smeta, ja se samo sklonim. U životu sam se uvijek više kajala zbog onoga što sam rekla nego zbog onog što nisam – rekla je Rada.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.