Dalila i Dejan ponovo u raspravi

Iako pokušvaju da spase brak ne ide im nikako

Nakon emisije “Pretres nedelje” Dalila i Dejan Dragojević su jeli u dvevnoj sobi, pa popričali o temama koje su se pokrenule za vrijeme emisije.

– Ti si se u tvojoj glavi već razveo od mene. Pričaj malo sa drugim ljudima – rekla je Dalila.

– Ja razumijem sve, ali ti govorim iz moje situacije, mislim da si mu igračka – rekao je Dejan.

Loše sam. Neću da plačem. Čudno se osjećam, loše, u jednom trenutku loše, u jednom sam dobro, u drugom ne zhnam šta hoću, i tako dalje. Imam osjećaj da sam bila učahurena, da sam se sklopila sa sredinom i tek kad sam došla ovdje sam uvidjela neke stvari. Ne znam šta bih rekla a da ne napravim neku grešku. Ja želim samo da budem ono što jesam, ako mi je danas lijepo da tako i bude. Dejan me pritiska na neki način, ja razumijem da je njemu teško, nije navikao na sve ovo, ali rekla sam mu da prihvati činjenicu i da treba da se ponaša kao na početku veze i sve me guši. Sve mi se skupilo, znam da izgleda da sam sretnija svuda nego sa Dejanom. Izgubila sam sebe u svim trenucima koji su nam se dešavali. Htjela sam uvijek da pobjeđujem, da isplivam iz svega. Prelila mi kap čašu – rekla je Dalila u emisiji.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.