Stavite mu do znanja da ga volite bez klasične izjave ljubavi

Muškarci su zapravo veoma jednostavna bića.

Žene su s druge strane sklone tome da zakomplikuju stvari do te mere da se same izgube u njima. Muškarcima je potrebno da vole i da budu voljeni, dok žene vole da raspravljaju o osećanjima, o potrebi za iskazivanjem ljubavi, o načinu na koji se ljubav izražava. Neretko se kaže da su muškarci sa jedne, a žene sa druge planete, naročito kada je ljubav u pitanju. Ali, bilo kako bilo, jedni bez drugih nismo kompletni.

Znate i same da ženama mnogo bolje od ruke ide ta verbalna strana, dok su muškarci vizuelni tipovi. Za jedan pojam žene su u stanju da nađu stotine opisnih prideva dok će muškarac biti zadovoljan onim osnovnim. Možda baš zato i dolazi do nesuglasica u brojnim vezama, jer dok žene teže ka rečima, muškarci vuku ka delima. Pređite zato s reči, na dela. Možda se vi topite kada vam on kaže da vas voli, ali te reči često nemaju isti efekat na muški pol.

Zaboravite klasično „volim te“ i pokažite svom muškarcu da vam je stalo do njega, svojim ponašanjem

USMERITE PAŽNJU NA NJEGA
Ostavite telefon po strani kada ste u društvu svog voljenog. Pokažite mu na taj način da vam je bitan ON, ovde i sada, a ne potencijalna poruka koja može da vam stigne od strane nekog trećeg. Ako ste pak voljni da isključite telefon dok zajedno gledate film, večerate ili radite nešto drugo u čemu oboje uživate, vaš muškarac će jasno shvatiti šta mu poručujete.

SPREMITE MU ONO ŠTO VOLI DA JEDE
Ne sumnjamo da vam je poznato da – ljubav do srca muškarca vodi preko stomaka. Smešno bi bilo da nije istinito. Mada je malo smešno i mimo toga. Ako znate koju vrstu hrane voli vaš voljeni, potrudite se iz sve snage da mu pripremite omiljeno jelo. Čak i ako ne bude reprezentativno, on će ceniti vas i vaš trud više nego ikad.

BUDITE MU PRIVLAČNI
Ponavljamo – muškarci su vizuelni tipovi. Uživaju dok vas gledaju kako oblačite (ali i dok svlače sa vas) izazovne haljine. Sigurno ste primetili koliko vas obasipa pažnjom kada izađete negde zajedno sređeni od glave do pete. Primenite ovu taktiku i na neke posve svakodnevne situacije. Vaš muškarac će biti oduševljen. Jer zašto čekati specijalne prilike, kad je život specijalna prilika.

OTARASITE SE LOŠIH NAVIKA
Ukoliko ste npr strastveni pušač a vašem partneru to smeta, činjenica da ste voljni da se oslobodite loše navike, njemu za ljubav je najbolji pokazatelj vaših osećanja prema njemu.

VODITE RAČUNA O SVOM IZGLEDU
Ako vaš voljeni ide redovno na trčanje, u teretanu, vozi biciklo, igra fudbal ili se bavi nekom drugom aktivnošću, zašto ne biste i vi. Sigurno da možete u moru sportskih i rekreativnih aktivnosti da pronađete nešto za sebe što će vas održavati u formi. Na ovaj način ćete svom voljenom pokazati da ste spremni zbog njega (i naravno zbog vas samih) da vodite računa o svom izgledu.

CENITE NJEGOV TRUD
Čak i ako vaš dragi nije vešt majstor, i ako mu od ruke i ne idu naročito kućne popravke, uvek se potrudite da pohvalite njegov trud.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

PROVOKACIJE I NISKI UDARCI: Ako ikad uvredite ove horoskopske znake, očekujte SVE NAJGORE

Pročitaj →

HOROSKOP OTKRIVA: Šta je Bog rekao svakom znaku kad ga je stvorio

Pročitaj →

BEZ UVIJANJA: Ovo su najperverznije želje horoskopskih znakova

Pročitaj →

LJUBAVNI HOROSKOP od 27.9 do 4.10.2020

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. SEPTEMBAR 2020

Pročitaj →

Nisam tu da žalim za nečim ili nekim

Pročitaj →

Razlike između mudrih i razumnih žena: Kad muž napravi grešku

Pročitaj →

Depresija ili stres: Kako ih razlikovati?

Pročitaj →

Mlada modna kreatorka fascinirala svet svojim haljinama

Pročitaj →

Kako stvorti prostor po meri dece u dvorištu?

Pročitaj →

Kako pronaći odgovarajući puder za svetao ten?

Pročitaj →

Kaputi i mantili u pastelnim bojama apsolutni hit ove jeseni

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.