Najlakši načini da upropastite ljubavnu vezu

Čini vam se da dajete sve od sebe kako bi veza funkcionisala i išla u željenom pravcu, zar ne?

Međutim, izvesnim ponašanjem, svesno ili nesvesno doprinosite tome da vaša ljubavna veza skreće sa svog koloseka i odlazi u nepovratnom pravcu. Kako biste izbegli najčešće zamke u koje neretko uleću gotovo svi parovi, iznosimo pred vas danas listu najlakših načina za upropašćavanje veze, prema mišljenju stručnjaka.

U karantinu ili van njega hiper-fokusiranost na partnera nikako nije dobra, jer takav način ponašanja ne može biti smatran ljubavnim činom, već gušenjem. Kada sa jednom osobom provodite dosta vremena, sasvim je razumljivo da na nju projektujete svoj način ponašanja i borbe sa stvarima sa kojima se suočavate na dnevnom nivou. Međutim, svako od nas ima svoj lični stav i način kako se nosi sa izvesnom situacijom i problemima, zbog čega nije poželjno nametati drugoj osobi svoje razmišljanje i stavove.

PREVIŠE SE UPLIĆETE U POSAO KOJIM SE BAVI VAŠ PARTNER
Ukoliko je tokom pandemije vaš partner počeo sa radom od kuće, potrebno je da mu obezbedite dovoljno slobodnog vremena za rad. To što je njegov dom trenutno i njegovo radno mesto, ne znači da ste vi sad kolege i da treba da učestvujete u svim njegovim projektima i zadacima. Iako vas on može zamoliti za mišljenje ili pomoć kada mu stvarno zatreba, često uplitanje može da bude kontraproduktivno.

PREVIŠE STE KRITIČNI
Niko ne voli da prima previše kritika od strane voljenje osobe. Situacija sa karantinom nas je dovela do preterane bliskosti i neminovno je bilo da pre ili kasnije vidimo čitav spisak stvari koje nas iritiraju kod voljene osobe. Međutim, treba svemu tome dodati olakšavajuće okolnosti tj setiti se da po sredi nije normalno već haotično vanredno stanje. Samim tim, preterana kritičnost ne donosi ništa dobro. Poželjno je da ostanete fokusirani na budućnost i svom partneru češće “progledavate kroz prste”.

ISPOLJAVATE PRETERANU NEGATIVNOST
Negativan stav nikad nije dobro rešenje, kakav god da je problem po sredi. Tokom karantina, spisak stvari na koje biste mogli da se požalite i da ih gledate sa negativnim stavom, čini se beskonačnim. Iako je sasvim uredu i normalno biti uplašen i uznemiren, ispoljavanje preterane negativnost nije dobro ni za vas lično, a naročito za vašu ljubavnu vezu. Sada kada se stvari laganim korakom vraćaju u normalu, fokusirajte se više na pozitivnu stranu i budite podrška svom pratneru a ne teret.

NE DAJETE SVOM PARTNERU DOVOLJNO LIČNOG PROSTORA
Najčešći uzrok prekida veze – nedovoljno ličnog prostora. Za svaku ljubavnu vezu je zdravo i poželjno da se partneri ponekad užele jedno drugog. Čak i ako dosta vremena provodite zajedno u kući, preporučljivo je da makar svako ima svoje radno mesto ili odvojene obaveze kako biste imali veću potrebu da ponovo budete zajedno i podelite jedno sa drugim nova saznanja i iskustva.

ZANEMARUJETE OSEĆANJA VAŠEG PARTNERA
Okupiranost ličnim problemima može lako dovesti do toga da se zanemare osećanja voljene osobe. Ukoliko od svog partnera očekujete da vas stalno pita kako ste i pokušava da vas razveseli, a ne uzvraćate istom merom, jasno vam je da je to pogrešan put.

PREVIŠE ZAVISITE OD SVOG PARTNERA
Još jedna od vrlo čestih pojava u ljubavnim vezama. Ukoliko apsolutno sve aktivnosti obavljate zajedno i ne možete da zamislite odsustvo svog partnera, znajte da je posredi problem koji morate rešavati. Nezavisnost i spremnost pojedinca da se samostalno nosi sa životnim izazovima su ključni za zdravu i funkcionalnu vezu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Velika greška roditelja, koja može skupo da košta dete

Pročitaj →

3 koraka do bujne i sjajne kose!

Pročitaj →

20 izvrsnih jesenjih kombinacija sa fantastičnim printom na gumenim čizmama

Pročitaj →

MAJČINA DUŠICA – biljka koja pozitivno djeluje na mnoga oboljenja

Pročitaj →

Bezvremenska kuća na plaži

Pročitaj →

Lagana večera s tunjevinom

Pročitaj →

Ovaj sendvič MORATE probati

Pročitaj →

Gubitak težine kod novorođenčadi

Pročitaj →

NAJPOUZDANIJI horoskopski znak

Pročitaj →

IDEALNI JEDNO ZA DRUGO: Dva horoskopska znaka koja se toliko privlače DA MORAJU ZAVRŠITI ZAJEDNO

Pročitaj →

Tri astrološka para koja pobeđuju sve! Možda ste to baš vi i vaš partner!

Pročitaj →

Horoskop: Ove dame će se prve udati!

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.