STANIJI PREKIPELO! Ulazi u „Zadrugu 3“ da UNIŠTI Vladimira – On je jedan ŽENOMRZAC, nije nikakav JE*AČ

Šou se tek sprema!

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević uveliko se priprema za ulazak u „Zadrugu 3“.

Kako se prenosi, Dobrojevićevoj je dozlogrdilo da je pominju neki tamo ljudi koji je ne poznaju i oni sa kojima nije u dobrim odnosima, a najviše joj smeta to što Vladimir Tomović ne propušta priliku da je potkači.

– Staniju neko može da voli ili ne, ali sa njom uvek znaš na čemu si jer je surovo iskrena. Vladimir non-stop blati njeno ime, a kad god su se našli oči u oči, bio je kao mala beba. Neke tamo devojke je stalno pominju, kao Vladimir čeka Staniju u rijalitiju, a u stvari on pravi priču preko njenog imena, čak i kada nije u rijalitiju, što nju mnogo nervira – priča upućen izvor, koji tvrdi da Tomoviću neće biti dobro kad vidi starletu.

– Stanija je poludela kada je videla šta se dešava u rijalitiju. Rekla je prijateljici: „Smučilo mi se to što svi pominju mene, a on samo podbada i jak je na rečima kada nisam tu. Pokazaću ko je Stanija Dobrojević uskoro. Svi prave od njega nekog frajera, a on je obična seljačina koja ne poštuje žene. I još on ispao neki j*bač, kakav crni j*bač, on je jedan običan jadnik koji sa mnom verbalno ne može da se izbori“. S obzirom na to da kada Standža nešto naumi, to i ostvari, a uskoro ulazi u „Zadrugu 3“, tako da Vladi sigurno neće biti dobro kada ona uđe – završava izvor.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.