STANIJA I MARKO RASKINULI? Daljina UZELA svoje? Ove slike ih ODALE?

Šok!

U drugoj sezoni rijaliti programa „Zadruga“ Stanija Dobrojević započela je vezu sa Vladimirom Tomovićem, a nakon što je ova romansa doživela krah, ona je uplovila u vezu sa Markom Markovićem.

Mnogi su predviđali Staniji i Marku brz raskid, međutim, oni su iz Bele kuće izašli kao srećan i zaljubljen par. Nakon toga ljubav je potrajala, pa smo tokom leta u emisiji „Zadruga – narod pita“ imali priliku da viđamo i Marka koji je Staniju bodrio iza kamera i donosio joj cveće u studio Pinka.

Zatim je Stanija otputovala u Ameriku, zbog čega su bili udaljeni, pa su mnogi čak pomislili i da su raskinuli svoju vezu. Međutim, ono što je zanimljivo jeste da su Stanija i Marko sada objavili na Instagramu fotografije na kojima su kao mesto boravka naveli Novi Sad.

Posle ovih fotografija mnogi su posumnjali da su Stanija i Marko raskinuli svoju vezu, s obzirom na to da su fotografije nastale u istom gradu, ali ipak na različitim lokacijama. S druge strane, pojedini pratioci smatraju da su Stanija i Marko zajedno otišli u Novi Sad gde uživaju u svojoj ljubavi.

Šta stoji iza ovih objava, vreme će pokazati.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.