Šta znači sanjati zagrljaj – sanovnik

Zagrljaj je simbol bliskosti, sigurnosti i prihvatanja, kako na javi, tako i u snovima. Značenje ovakvih snova zavisi od toga da li ste se grlili sa vama poznatom ili nepoznatom osobom, ali i od ostalih detalja u snu. Pokušajte da se prisetite što više detalja vezanih za zagrljaj. Nešto više o simbolici koju zagrljaj ima u snovima možete pročitati u nastavku.

Šta znači sanjati zagrljaj?

Sanjati zagrljaj sa bliskom osobom: Ako ste sanjali zagrljaj sa nekom bliskom osobom, to je znak da vam je do te osobe zaista stalo. Vaša osećanja su toliko jaka da se reflektuju i snu. Može se desiti da ovaj san sanjate i ako vam osoba sa kojom ste se u snu grlili na javi jako nedostaje. Ta osoba je možda udaljena od vas ili možda više nije među živima. Međutim, prema nekim tumačenjima, zagrljaj sa prijateljem ukazuje na nesreću koja će vas zadesiti u narednom periodu, pa je mnogo bolje sanjati zagrljaj sa partnerom, jer to uvek ima pozitivnu simboliku.

Sanjati zagrljaj sa osobom suprotnog pola koju ne poznajete: Ukoliko ste sanjali zagrljaj sa osobom suprotnog pola koju ne poznajete, to je očigledan znak da smatrate da niste dovoljno bliski sa svojim sadašnjim partnerom. Ukoliko nemate partnera, vi čeznete da se to promeni.

Sanjati zagrljaj sa osobom istog pola koju ne poznajete: Ako se u snu grlite sa osobom istog pola koju ne poznajete, to je znak da ste spremni za upoznavanje novih ljudi i za sticanje novih prijatelja. Lepo vam je sa svojim dugogodišnjim prijateljima, ali uvek rado sklapate nova poznanstva. Po prirodi ste veoma druželjubivi i komunikativni i potrebna vam je stalna komunikacija sa ljudima.

Sanjati zagrljaj dve nepoznate osobe: Ukoliko ste u snu videli kako se dve nepoznate osobe grle, to znači da vam u stvarnom životu nedostaje bliskost i ljubav sa nekom osobom.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.